Nema razloga za persiranje BEJO prijatelju, nije bila kritika sa moje strane, samo mi je bilo čudno kada si rekao da si već pokušao oko instalacije 13.04 pa sam pitao gdje si to pokušao. Kao što reče
2dulle, još je u Beta fazi, ali uskoro će.
<style type="text/css">P { margin-bottom: </style>Što se tiče sporosti, mogu ti reći da je u većini slučajeva do hardvera. Ja sam već nekoliko Ubuntu-a instalirao što na svojim kompovima, to na drugima. I uvijek kada nije išlo (a više puta nije išlo), bilo je ili do procesora ili do HDD-a. Prije nekih 15-ak dana sam kod prijatelja instalirao 12.04 LTS i OS samo stao, neće ni da se pomjeri. Veli meni prijatelj da mu i Win XP na tom kompu pravi probleme. Ajde reko, pošto imaš 5 kompova od Win XP do Win 8, ugradi mu novi HDD pa ćemo opet instalirati Ubuntu. I mi mu ugradimo novi HDD, opet roknemo Ubuntu i stvarno, Ubuntu radi kao švicarski sat.
E sad, ne znam kako je kod tebe. Je li ti 12.04 radio sporije od 12.10
na istom kompu?
Ne mislim da će instalacija 13.04 biti drugačija nego kao kod drugih Ubuntu verzija. Inače, Ubuntu skidaš sa zvanične stranice Canonical-a
Home | Ubuntu a možeš i sa Ubuntu Srbija
Преузимање Ubuntua ili Ubuntu Hrvatska
Ubuntu Releases .
Ja sam do sada uvijek skidao sa Ubuntu.com (moram priznati da sam tek sada vidio da postoje i naše balkanske Ubuntu zajednice).