U/P Skeneri i kako skenirati

Član
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poruka
48
Ма глупост невиђена. Од онако једноставне апликације су направили ово закомпликовано. Сви хоће да направе нешто ново и да буде веб апликација. Као биће лепше и боље. Не може никако бити боље, поготово ако ради унутар Хрома, једне од највећих гутача рам меморије.

Сув Ц Шарп је најбољи што се тиче оптерећења меморије и што је најважније оптерећења процесора. Какве серверске апликације, ма то треба законом забранити. Једна од популарних веб апликација које раде као и ова је, Еон апликација за Смарт телевизоре. Толико су је закомпликовали да 8% (моја слободна процена) уређаја у свету може нормално да је користе!

Ја можда лупам глупости, али тестирајте слободно исти конфигурациони фајл са првом верзијом, па пробајте да другом. Погледајте опреме оптерећење рачунара и на крају видите који ћете резултат добити.

У првој верзији за један нормални конфигурациони фајл ми треба пар минута и то са стартовањем апликације, без икаквих модификација.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
 
Učlanjen(a)
09.08.2009
Poruka
25
Da li je moguće izvući informacije (preko MAC adrese ili IP adrese) seriskog broja MAG uređaja kao i device ID1 , ID2, kao što je moguće odrediti ip adresu zbog geobloka????? Kako je to moguće sem direkno sa panela ????? Da dopunimo znanje........ PM
 
Član
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poruka
48
za win 10x64 treba ovaj prvo da se instalira.....

windowsdesktop-runtime-5.0.4-win-x64

uploadovao na mediafire

Kod:
https://www.mediafire.com/file/s99lxhbbcl53z8a/123.zip

Или овде имате све верзије, али да би радио Опенбулет, треба да инсталирате ASP.NET Core Runtime 5.0.4

Kod:
https://dotnet.microsoft.com/download/dotnet/5.0[/QUOTE]

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
 
Natrag
Top