Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mislis da mi je provider zabranio skeniranje@samir77, i ja mislam deka blokiran ti je IP. Probaj sa proxy.
btw. Evo i ovaj IPTV Hacker:
Kod:http://www.mediafire.com/file/9rt8fowtuawkltx/Skener%C4%8Dina.rar
Malo je veći jer taj pronalazi sve liste svijeta, u njemu su sva imena svakog na planeti.
Znaš šta će se desit kad ga neki skinu? Ja znam.
Pozz,zna li neko razlog sto mi nijedan skener vise ne radi kao prije?Svaki skener mi presporo radi,postavke nisam dirao ni u jednom,cak ako je i u combu samo 10 usera,svaki user bar po 30 sekundi drzi,tako da nema vise ni smisla da skeniram.Nisam ni instalirao nista novo na laptop pa da pomislim da je do nekog programa instaliranog.Neznam sta moze biti u pitanju?
Šta imaš nadograđivati ako si skenirao prije par dana i radilo kako treba. Provjeri ti tu da nisi dodao kakvu crticu, zarez...Šta skeniraš, kažeš sve, možda si se uhvatio onih koji ne ide skeniranje bez proksija. Ako nisi čačkao po postavkama u skenerima ili skeniraš pogrešne servere ili si nešto zabrljao sa combo listom. Ako baš ništa ne skontaš javi se Bokiju on će ti sigurno pomoći.i kod mene je windows 7,bit ce da nesto treba nadogradit
mislis da mi je provider zabranio skeniranje