U/P Skeneri i kako skenirati

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
btw. Evo i ovaj IPTV Hacker:

Kod:
http://www.mediafire.com/file/9rt8fowtuawkltx/Skener%C4%8Dina.rar

Malo je veći jer taj pronalazi sve liste svijeta, u njemu su sva imena svakog na planeti.

Znaš šta će se desit kad ga neki skinu? Ja znam.

hehe........supermene mozes ti to i bolje.....slatko me nasmeja.....sve isto.....samo sto gore ide ListBox....na mesto Vlc plugina ide PictureBox i naravno druga VB tema.....to jest Advanced Care....:roll::roll::roll::roll:....kakav crni haker skener cim sam video sliku znao da je fake....ali kome to pricati...sve i da je uzet kod od tvog chechera tesko da mac i one playlist?type neko odradio i ako bude prvo odradjeno bice to ovde na sf......:roll:

075vs5Q.jpg
 
Učlanjen(a)
15.01.2016
Poruka
6
Pozz,zna li neko razlog sto mi nijedan skener vise ne radi kao prije?Svaki skener mi presporo radi,postavke nisam dirao ni u jednom,cak ako je i u combu samo 10 usera,svaki user bar po 30 sekundi drzi,tako da nema vise ni smisla da skeniram.Nisam ni instalirao nista novo na laptop pa da pomislim da je do nekog programa instaliranog.Neznam sta moze biti u pitanju?

I ja sam imao slican problem, radio sam na windows 7 i skeneri su radili super do prije jedna nedelja, a onda su poceli raditi sporije, pa sam probaao na Win 10 (imam dualboot) i na WIN 10 isti ti skeneri rade brze.
 
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.936
i kod mene je windows 7,bit ce da nesto treba nadogradit
Šta imaš nadograđivati ako si skenirao prije par dana i radilo kako treba. Provjeri ti tu da nisi dodao kakvu crticu, zarez...Šta skeniraš, kažeš sve, možda si se uhvatio onih koji ne ide skeniranje bez proksija. Ako nisi čačkao po postavkama u skenerima ili skeniraš pogrešne servere ili si nešto zabrljao sa combo listom. Ako baš ništa ne skontaš javi se Bokiju :D on će ti sigurno pomoći.
 
Učlanjen(a)
31.01.2011
Poruka
96
ma neznam sta bi moglo biti,nisam nista novo instalirao na laptop ovih dana,Postavke u skenerima nisam dirao,bilo koji server da probam,sporo radi,combo od 10 usera probam,ali i njega da prodje treba vremena .Tako je na svakom serveru i na svakom combu,nebitno koje velicine.Evo par dana mi je tako,nemam pojma do cega je.Svaki skener koji imam mi sporo radi.Dan treba da odradi sto usera
 
Natrag
Top