Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
skeneri podjeljeni,i ostali alati....što mislite,da "provajderi",ne prate razno-razne forume,i zaštite se,mislim da nadrapaju,oni,koji,kao plaćaju IPTV,mislim da im se sada prečesto mijenja userass...a,Vi skenirajte,možda uhvatite koju listu,i gledaš ju manje nego što si skenirao....
tko želi nešto imati,neka se uhvati Linuxa....ali,to moraš naučiti,ne dobiješ skenere i ostale alate.....a,kada naučiš....onda si car....
http://iptv.radiokafic.com:80/playlist?type=m3u&deviceMac=00:1A:79:2A:
Mene zanima koliko ljudi moze da gleda jednu listu,da li je ta lista ogranicenicena na samo jednog korisnika koji tu listu i placa,jer se desava da lista jedan dan radi a drugi ne i tako ukrug...pa me zanima zbog cega je to tako???Nema zastite, niko se jos nije zastitio. Ja imam svoj mac i kad gledam nemoguce je skenirati tu mac adresu. Svaki dan morate skenirat ponovo. I stare mac liste rade samo sto svako pusti, vidi da ne radi i obrise, a ona radi, samo u tom trenutku ne radi. Tako je i sa skenerima, ako taj cija je mac adresa gleda u tom trenutku skener nece naci listu, ako ne gleda naci ce.
Evo ja sam skenirao
Kod:http://iptv.radiokafic.com:80/playlist?type=m3u&deviceMac=00:1A:79:2A:
Nasao 16 listi koje rade savrseno a skener tek do pola dosao.
to ti zavisi od slucaja do slucaja.Mene zanima koliko ljudi moze da gleda jednu listu,da li je ta lista ogranicenicena na samo jednog korisnika koji tu listu i placa,jer se desava da lista jedan dan radi a drugi ne i tako ukrug...pa me zanima zbog cega je to tako???
Mene zanima koliko ljudi moze da gleda jednu listu,da li je ta lista ogranicenicena na samo jednog korisnika koji tu listu i placa,jer se desava da lista jedan dan radi a drugi ne i tako ukrug...pa me zanima zbog cega je to tako???
svaka ti cast otkrio si toplu voduFor each list you can be assigned to a limit of users as desired, who can enjoy the view. If you place the limit 3, the fourth user, you will see jerky or channel hopping.
hahah, kako ce to da mu prevede google transatesvaka ti cast otkrio si toplu vodu
hahah, kako ce to da mu prevede google transate