ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
posle unistal pa instal python sve naopako heee
ako imas timvajer posalji brojeve na pp.....
RESENO...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
posle unistal pa instal python sve naopako heee
majstore ako mi mozes pomoc oko kreiranja combo liste,ima li alat da se kreira combo sa razlicitim userom i passwordom ako su userassword ,ili se mora sve jedan po jedan.Znam da moze a da bude isti user kao i password,ali moze li da budu razliciti...pozz,jel ima alat da se combo lista tipa userassword konvertuje u get.php?username=user&password=password&type=m3u,mislim ako imam combo listu sa puno usera i passworda,a da ne bude isti user kao i password
majstore ako mi mozes pomoc oko kreiranja combo liste,ima li alat da se kreira combo sa razlicitim userom i passwordom ako su userassword ,ili se mora sve jedan po jedan.Znam da moze a da bude isti user kao i password,ali moze li da budu razliciti...
to prijatelju uradim,ali kako da ih spojim da budu u formatu get.php?username=user&password=password&type=m3u
notepad++to prijatelju uradim,ali kako da ih spojim da budu u formatu get.php?username=user&password=password&type=m3u
znam da je to vama jednostavno,ali ja se nisam do sad ovim bavio pa...
combo izgleda ovakoslabo se snalazim u notepad,odradim sve ubacim usere,ubacim get.php?username=sa uredjivanjem kolona,onda zalijepim na isti nacin &password=,ali passworde onda neznam da ubacim