Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eto sve si i sam rekao sve te mac liste ne mogu gledati dvoje u isto vrijeme, kombinacija malo kao i listi u odnosu na broj ljudi... Combo listu sa kombinacijom imena i brojeva je najlakše napraviti a kombinacija neograničen broj. Naravno treba vremena. Ja imam hrpu listi sa tim kombinacijama koje traju mjesecima i rade super.mac je najlaksi za skenirat sad te combo liste treba dosta maste i truda
Evo mogu da kazem da se izvesno vreme zanimam sa ovim listama...Od kako sam krenuo sa onim ruskim udp skenerom nisam mnogo "napredovao" u smislu da sam sa njega samo presao na wget i slicne free alate i imao po neku u/p ili mac listu. I to mi je bilo sasvim dovoljno.... E sad, objavljuju se alati koji nikada nisu bili javni, gomila nas nije ni znalo da postoje, kompletni tutorijali za svakojake liste, ma sve na tacni...ali ne, cini se da nije ni to dovoljno jer, zaboga, neko tamo ima kompletne panele, sve usere, sve liste, sve, sve a nama su dali sve osim toga...mogli su i to podele sa nama pa da nista na ovom netu ne ostane, da svi imamo sve i da sve s**bemo.heh moj drug treba samo dobar alat a ovi ovde to iaju al mi mali sigurno jos za neko vrijeme cemo da gledamo liste koji su davno prohujale s vihorom
Da sve znam a sto se tice komsiluka nigdje veze zezam se ,da se ovde radilo kao sto se sad radi tamo nebi ovo trajalo kolko traje ,vama svaka cast anekima ostaje da uce pa ko ima volju mora i naucit.Eto sve si i sam rekao sve te mac liste ne mogu gledati dvoje u isto vrijeme, kombinacija malo kao i listi u odnosu na broj ljudi... Combo listu sa kombinacijom imena i brojeva je najlakše napraviti a kombinacija neograničen broj. Naravno treba vremena. Ja imam hrpu listi sa tim kombinacijama koje traju mjesecima i rade super.
p.s. A komšije su dobre u uništavanju, kakve koristi od njih ima. Pogotovo sad kad se svaka budala može registrovati sa po 10 nikova i namjerno uništavati. Greška tog foruma je što niko ne vodi računa o temi za razliku od SF-a.
sssad meni stala heee