nisam rekao da trebaju svi ulaziti,daleko od toga.Ja samo kazem da nemamo znanja za to,a ko zna nek udje,zasluzio je .Skeneri su dobri,i napravit skener da radi posao je veliko znanje i kapa do poda svima koji su napravili ih i podijelili sa nama,a od nas koji neznamo nista osim pokrenut scener i ubacit combo,koji je opet neko javno stavio,nijedan od nas nije nasao nista sto vec ,normalno na googlu nema
ovde ima dosta nas koji smo 5-6 godina u iptv oblasti.....mnogo vremena i truda,neprespavanih noci je iza nas dok se nije nesto naucilo.....da kazem nesto vise od ovoga iz ove teme...zato nemojte ocekivati da bas sve sto znamo i podelimo....citajte ucite,skenirajte...ovde zasigurno imate i od koga nauciti...ovi skeneri postoje godinu ipo,sta mislite koliko puta sam ja pustio skener,nema broja.....nasli su mi na desetinei desetine hiljada listi...otisli smo malo dalje i pitanje je dana kada cemo to i objaviti.....recimo,samo delic od toga dalje......ako budemo isprovocirani mozda bude i mnogo brzo.....ko ce to vec znati..
ja skoro naseo na provokaciju pa pokazao da je na SF iptv otiso mnogo daleko,najdalje ubedjen sam na ovim ex-yu prostorima.....e sada sto nije sve javno,pa nije jer da jeste pitanje sta bi sve bilo...
obeco sam da pokazem komsijama kako se radi sa stalkerima....samo jedan od kako mi zovemo usisivaca koje posedujemo....jes iz proslog veka ali rade ,vrse poso,sklepali smo ih nekako.....za 15 minuta preko 400 stalkera.....pa evo pozdrav za komsije od kojih trenutno ucim kako se nesto vadi iz stalkera...
Alat nemojte da mi trazite jer cemo verovatno i njega postaviti javno ,o tome tek trebamo pricati .....
Kod:
http://upload.serbianforum.org/repository/boki71/st.flv
rezultatat 16 minuta i 35 sekundi....438 stalkera....nije lose....