Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
daonda verovatno podesavam u adresi ta 4Sam praviš jedan. Prva tri su 00:1A:79
Inače, D3n1s, jedan tip sa "Kajgane" uverava da su velika i mala slova važna kod MAC skeniranja. Kome da verujem? Tebi koji si napravio sjajan skener ili da počnem da skeniram iste liste, ali sa malim slovima? To je tek pustolovina.
Inače,najnoviji IPTV Playlist Checker by salezli u sebi sadrži sve moguće MAC kombinacije poslednja dva xx:xx. I velikih i malih slova.
Ovaj hoby ako tako mogu da ga nazovem,
je slican lovu I ribolovu. Kad jednom zagrizes, tesko da odustanes.
Kad nadjes neku listu, bojis se da ne prestane, pa odma ides na drugu... I tako u nedogled.
Dobar za to je I onaj zabac, al postoji problem u zadnje vreme sto paneli nakon nekojiko pokusaja, baniraju IP, pa sam mislio da nema neki dobar scan koji odma to automatski sam sebe konektuje na drugu IP.
http://darbycrash.eu/PHP/satara_ext.php.txt
Kod mene je ovakoOva lista MAC je naravno snimljena u m3u formatu, pokusala i m3u8 i html ali na TV izbacuje mi erorr. Tv je inace philips, nije android nego samo SMART i listu gledam preko OTT playera, pokusala i preko SSIPTV ali nece pa nece. SOTA - preko koje ti aplikacije gledaš MAC listu i kako su ti podesene opcije u tom playeru?
Hajde administratori, pomozite mačkici
Da li svi serveri koriste i mala i velika slova kod MAC skeniranja ili svaki server koristi samo jedna?
D3N1s ili Boky, možete li nama laicima objasniti šta je to zapravo traženje strimova po MAC-adresama i zašto su uglavnom nazivi kafica u pitanju? Po čemu se razlikuju od user-a i lozinke ili od udp skeniranja?
Kod tebe je AV Player a kod mene ima samo HTML Player i Mediaplayer. Mozda je do toga???Kod mene je ovako
Pogledajte prilog 100582
Pogledajte prilog 100583
MAC liste rade
Edit:
Ima jos nesta
Recimo desava se skines listu sa neta stavis na OttPlayer i pokrenes istu preko Smart tv/OttPlayer lista NE radi???
Uzmi onda onu listu koja je radila na Smart tv preko OttPlayer-a stavi na racunar... i iskopiraj sve iz liste koja NE radi na Smart tv i stavi u listu koja je radila na Smart tv/ OttPlayer... sacuvaj promijene ... mora da radi...
Pozdrav