Sa Losmij skenerom relativno dobro skeniram neke portale, to što nadjem radi mi u SF Player, ali kad prebacim u .m3u lista ne radi. Inače, koristim Zgemma H7s, i pojavom X-Streamity plugina, mnogo je lepše gledati preko njega, nego preko stalkera. Takodje, ima i Jedi Maker Xtream plugin koji .m3u listu prebaci u bouquet listu.
Moje pitanje glasi: da li u servers.ini može drugačije da se konfiguriše server koji skeniram, kako bi mi odmah izbacivao .m3u liste i šta u tom slučaju treba da se odradi u dictionary.ini file? Ako ovo ne funkcioniše, onda pitanje, kako prebaciti da mi radi .m3u lista, mora da postoji neko rešenje.
Ako odgovor ne sme da se da javno, pišite slobodno na PM.
Hvala unpared!
o tome problemu je pisano vec nekoliko puta ovde.... liste ne mozes da gledas, zato sto su skoro svi serveri uveli tokene , upravo zato postoji sfvip player, stb emu i jos neki plejeri, takodje je vec opisano kako skenirati liste sa losmilj skenerom, (odma da ti kazem da je lakse naci mac nego dobru listu tj jednostavnije) samo se vrati malo unazad, lako ces naci... moja preporuka bolje trazi od nekoga listu sa vise konekcija koja nema token, i resio si problem.... a to ces ovde dobiti momci imaju liste i dele ih, naravno ne javno... obrati se nekome od njih.....