U/P Skeneri i kako skenirati

Učlanjen(a)
12.07.2012
Poruka
15
evo probao sam sa playlist scanner i izmjenio u notepad za svaku mac adressu od 32 u 2c 2d 2e i sad ću probat skenirat svaku listu mac adrese..piše za 32 da ima oko 30.000 playlisti...probat ću pa javim kako ide.
Trenutno mi skener pronašao dvije liste..koliko traju liste pošto ništa ne piše??

Učlanjen(a)
29.10.2014
Poruka
38
koji server treba pretrazivati vec dva dana se patim i nadjem listu ona radi nesto malo 2-3 sata i onda eror

Učlanjen(a)
12.07.2012
Poruka
15
d3nt1 vidim da radi samo koliko dugo rade liste dok se nađe lista preko skenera. Dal si probao d3nt1 da se pronađe i preko username i pass??

koji server treba pretrazivati vec dva dana se patim i nadjem listu ona radi nesto malo 2-3 sata i onda eror
isto i meni radi 2 - 3 sata i onda samo lista ne radi? neznam kako drugima nije mi jasno. Sve je super dok pronađe barem jednu listu ali problem je što jako kratko traje da bar potraje tjedan dana ili mjesec.

Poslednja izmena od urednika:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Ne znam što se većina polakomila da skenira samo Mac adrese, manja je mogućnost da nađete nešto što već desetine drugih nisu našli prije vas. Sa dobrom combo listom koju sam napraviš šanse su veće. Šta skenirati - pronjucajte po forumu i vidite šta su ljudi postavljali. Ako bi se javno stavljalo to ničemu nebi vodilo, cilj nije uništiti već pomoći.

Učlanjen(a)
12.07.2012
Poruka
15
Ne znam što se većina polakomila da skenira samo Mac adrese, manja je mogućnost da nađete nešto što već desetine drugih nisu našli prije vas. Sa dobrom combo listom koju sam napraviš šanse su veće. Šta skenirati - pronjucajte po forumu i vidite šta su ljudi postavljali. Ako bi se javno stavljalo to ničemu nebi vodilo, cilj nije uništiti već pomoći.
Ok combo liste sa user i pass ali je isto teško pronaći takve liste. Treba prvo skenirat pravi skener...Torpedo podijeli sa nam jednu primjer combo listu da probamo skenirat sa skenerom određeni server. Ne dijelim liste javno, čuvam za sebe

Učlanjen(a)
19.01.2017
Poruka
14
Hi guys,
Pokušavam skeniranje sa skenerom by_losmij ali proxy ne radi za mene iako sam inseirto je proxies.ini fajl (sa liste: IP: PORT).

Takođe sam pročitala i rasprava o takođe bio u ovoj temi nisam mogao da shvatim kako popraviti i rade proxy.

Moj setup je ovo

servers_file (meta) = servers.ini
global_timeout = 0.0
socket_timeout = 1.4
proxies_file = proxies.ini
http_headers = [('User-agent', 'Mozilla / 5.0')]
input_file (rječnik) = dictionary.ini
output_file (radna) = working.txt
match_word (okidač) = http
match_response_header (okidač) =
cmd_size (kolone, linija) = 105,40
cmd_colour (u prvom planu [0-8], u pozadini [0-8]) = 0.0

Može li mi neko reći da li sam nešto propustio ???

U f1.txt file glasi:
proxies_file
-je lista ili http https proxija
punomoćnici = proxies.ini (apsolutna ili relativna putanja)
je proxy proxy servera ako stavlja u OBLIKU bez protokola
Znaci samo ip: luka ili korisnik: pass @ ip port
Nesto ovako:

korisnik-CID-39458980-uuid-937b670ca2f2102734086ce58bcbb6dd: e18984465b97@178.209.50.243: 22222
korisnik-CID-39458980-uuid-937b670ca2f2102734086ce58bcbb6dd: e18984465b97@46.101.78.152: 24158

ili ako proxy korisnik prođe to treba ovako samo jedan ispod drugog
213.136.79.124:80
108.59.10.135:55555

ukoliko se navede proxies_file ili je veličina fajla = 0 (prazana Datoteka)
punomoćnici =
wave ako konektujes bez proxy (logicno)
ukoliko koristite proxy koji (u depending ili transparentnosti samog proxy) u vecini slucajeva nije moguece
kao da Koristi match_response_header (okidač) jer ga prepoznaje zaglavlja, Taad koristite samo match_word (okidač)

Izgleda da sam u skladu sa svim

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.01.2017
Poruka
93
Radi na windows 7.1 - instaliran python 2.7
MEd0JMi.jpg
a ja sam zbog toga ranije instalirao appserv-win32-8.5.0 za MyAdmin localhost,(gde sam ubacio skriptu i menjao velika i mala slova i 4-ti par broja ,a ovo je random) klijent da bih imao 66700 MAC kombinacija, ovo je odlicno za 3-4 min 100000, ali volim onaj stari gde biram parametre, a nije bas spor
hvala momci

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Ok combo liste sa user i pass ali je isto teško pronaći takve liste. Treba prvo skenirat pravi skener...Torpedo podijeli sa nam jednu primjer combo listu da probamo skenirat sa skenerom određeni server. Ne dijelim liste javno, čuvam za sebe
Nemoj me pogrešno shvatiti ali ti si propustio par časova :D odma bi na fakultet.
Imaš par skenera pa koji ti je volja koristi. Svaki od njih ima txt. fajl u kojem je combo lista - lista imena , prezimena, nasumično izabranih brojeva, pojmova.....sve što ti padne na pamet. Što je više kombinacija, mogučnosti su veće. Kakve koristi ako ti i ja imamo istu combo listu i skeniramo iste servere. Vrati se malo na početak teme, fokusiraj se na jedan od skenera i pokušaj shvatiti kako radi - i nemoj skidati baš svaki alat koji je Boki stavio - pogubićeš se totalno.

Natrag