VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 17.10.2016
- Poruka
- 1.028
Heh, komentar ti je malo dvosmislen, ali nije da me jako cudi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Heh, komentar ti je malo dvosmislen, ali nije da me jako cudi.
hm moj jabrane
IS WORK BUT Not for ALL PANNELHeh, komentar ti je malo dvosmislen, ali nije da me jako cudi.
nije to fotosop vec scaner radi provjerenoto sto vidis to ti veze blage sa mozgom nema to je odradio u fotosop sto je imalo kombinacija sam ja probao sve od salezlija cak sam ubacivo mak ispravne da ih prepozna ali nece to su drugari stari alati koi vise nista ne vrede ima ovaj probao sam ga i nasao mi je dve m3u liste al kad ti dzavo neda zaboravim kako sam to odradio stim sto sam i sa njim odradio sve kombinacjie program je open bulet ali cisto sumnja osim boija i negovih drugara da iko zna sa njim da radi
servis list setings i to sam sve odradio nasao na netu neki turski forum ali bez uspeha
Potvrdjujem da radi ali ne da mi se slikati. Moze se jos radi boljeg omjera hit i false promjeniti match_word na 00:1a:79 ili jos bolje na "status":0, eto cisto kao mali doprinos temi.Dokaz da losmij skener radi besprekorno.
Samo za one koji po ostalim forumima kazu da su stari skeneri - citiram "obicna starinska govna" .
Pogledajte prilog 117626
Komanda u config.ini ostaje ista
match_word(trigger)=http
Samo je promenjena komanda u servers.ini.