VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 15.08.2018
- Poruka
- 864
svaka na mistuOdgovor tebi i svima ostalima.....
neznam sta da ti kazem i kako bih mogao da pomognem....da dam liste ili mac adrese od bilo kojih servera nije problem ali alate nemogu dati nikome...pre 3-4 godine posle godinu dana koriscenja u ilegali izasli smo sa skenerima i objavili ih javno prvi i to one skenere koji su nastali na SF to jest u nasem stafu...tada smo od strane nekih bili kritikovani za objavljivanje ,od strane drugih dobijali pohvale,u svakom slucaju objavili smo nas rad,nase skripte i aplikacije.....moze nam se zar ne i ti skeneri se i dan danas koriste jer rade po brutal force principu i potrebno je samo malo znanja i maste...od tada se dosta toga izmenilo a mogu slobodno reci i napredovalo u samom stafu tako da su nastali novi alati daleko brutalniji sa mnogo vecim ucinkom...mislim da je jos uvek rano za njihovo objavljivanje i ja prvi nedam da se nista iznosi iz vip dela ,i nasta bi licilo onda da ja dajem iste i sam sebi pljunem u lice....ali sam rekao vise puta ,kada prvi alat nastao na sf i nasih ruku delo izadje negde javno,na bilo kom forumu istog momenta svi alati ponovo idu javno i to ce zasigurno debelo uzdrmati iptv i piratske servere ...ovo nije prepotentno sto kazem jer znam kako drhti server kada ga jedan ili dvoje skeniraju i salju mu upit sa milion adresa a kamoli kada izadje u javnost pa istovremeno skeniraju isti server njih 5 ili 10....
Dakle jos uvek je rano za tako nesto i molim vas da manje trazite takve stvari,vec vise citate i ucite vezano za iptv ,uostalom i mi nismo se nauceni rodili vec poceli se baviti time davne 2010 godine....citali,ucili,medjusobno razmenjivali iskustva......i tu je uspeh zagarantovan......