ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
slabo pratim ovu temu ,izaslo mi malo iz volje ta iptv ali zar stvarno mislite da ce neko postaviti stalker skener ili mac skener,ili kako se vade strimovi iz eona ..javno ili na pp .....ne zelim da vam ubijam volju ali jako tesko ce sve to ici,bar je to moje misljenje.....ja sam medju prvima ispostavljao skenere sto smo mi pravili ovde pa sam u vise navrata kritikovan zbog toga a pogotovu od ljudi koji nemaju nikakvog udela u tome a jos manje ih pravili...uostalom azbuka se uci od prvog slova a ne ide se odmah na zadnje a da se predhodna slova neznaju....tako je i D3n1s izvredjan da se ne bavi covek vise sa iptv a masu korisnih stvari je vama napravio,jer nama iz stafa to nije ni trebalo,imali mi to mnogo ranije.......
ove panel hackere mislim da imas na forumu vec a ova treca je fake slika o kojoj davno raspravljali i u pitanju je bio Denisov skener preradjen kada je dao kodove.......
izvoli eplaylist denisov...........
AND THIS
ove panel hackere mislim da imas na forumu vec a ova treca je fake slika o kojoj davno raspravljali i u pitanju je bio Denisov skener preradjen kada je dao kodove.......
izvoli eplaylist denisov...........