- Učlanjen(a)
- 12.02.2015
- Poruka
- 274
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Htedoh reći da sam isprobao sve kombinacije i sa VPN i proksi posebno, pa na kraju i zajedno...Neznam zasto koristiti proksi+Vpn.Jedno se koristi il proksi il vpn nemozes zajedno oboje.Recimo u Sentry skeniras sa proksi u Sentry,i ako uklucis i vpn,brojke ce prestati da se okrecu.Isklucis vpn sve radi ok.
Nije pomoglo. Išao sam do 5 sek. G.T. na lošmij novi...Probaj povecati global timeout na 2 ili 3 sekunde, moras uracunati vrijeme koje proxy-u treba da ti vrati upit. Ovako samo pretrcis preko upita i normalno nula bodova.
@boki71neznam sta skeniras.......ja upalio skener evo sada kada reko ti ...na 1 posto je i vec naso.....
Pogledajte prilog 101656
ja mogu ti poslati 100,200 lista ali ti to nije resenje......trebas nauciti da nalazis sam........
nista poslacu ti sta da skeniras.......
inace koristim ponajvise losmij skener ali salezli je najpregledniji da se vidi da se upecalo ponesto i moze slikati.........
Jel skeniras sa Antivirusom, il ti je antivirus isklucen,to me zanima.Ja moram iskluciti antivirus jer mi blokira liste koje pronage skener. Antivirus je Eset Internet security.razbija koliko je dobar...bar za sada radi super...pozdrav svima
negasim anti virus a koristim kaspersky nemam nikakvih problema mada kad kad skeniram sa upaljenim vpn da mi kasnije ne banuje moj ip..Jel skeniras sa Antivirusom, il ti je antivirus isklucen,to me zanima.Ja moram iskluciti antivirus jer mi blokira liste koje pronage skener. Antivirus je Eset Internet security.
koji Ti je upaljen VPN, i ako je free(sumnjam)posalji link za down.negasim anti virus a koristim kaspersky nemam nikakvih problema mada kad kad skeniram sa upaljenim vpn da mi kasnije ne banuje moj ip..
koji Ti je upaljen VPN, i ako je free(sumnjam)posalji link za down.
https://frootvpn.com