U/P Skeneri i kako skenirati

D

duka4

A dobro ja sam fer.....sto upadne postavljam.....ne cuvam za sebe jer mi netreba.....znas i sam....

eno imas jedan stalker gotovo prazan.......neko se igrao u njemu...testirao...odigraj monopol i zauzmi ga da bude cicino......:beee:.....
boki poslao sam ti pp . molim za pomoć

Član
Učlanjen(a)
26.03.2013
Poruka
221
nakon dano-nocnog skeniranja uspio sam pronaci svoju prvu listu

EDIT:Nazalost radost kratko trajala...lista ne radi , cini mi se da sam pokupio neku staru

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.03.2013
Poruka
221
Ja sam celi uskrsnji wikend skenirao i ama bas nista ne nadje!
bez necije pomoci nece ici...ako ima neko voljan pomoci da posalje na PP par servera na kojim se mogu naci domaci kanali(samo me to interesuje) i neku kombo listu koja prolazi ..(.ja sam sve liste izmjenjao sto sam nasao po forumu)

Član
Učlanjen(a)
27.09.2009
Poruka
295
Ja sam celi uskrsnji wikend skenirao i ama bas nista ne nadje!
Zato što mjenjaju sisteme zaštite ,sve teže prolaze kombinacije * i *1*2 ne kažem da ih nema al se teško pronalaze,ja skeniram svaki dan od jutra do ponoći(od kada su izišli skeneri javno) pa rijetko uleti koja lista i ono što pronađem ili je isteklo ili nema exyu,treba imati i sreće,da nije bilo pomoći bokia i još nekih ljudi nebi imao ni jednu listu

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.01.2017
Poruka
186
Koliko puta ima u ovoj temi,postavljeno servera od boki71,opet trazite servere.Vratite se nekoliko stranica unazad I skinete servere.Najlakse idete u temu gde su strimovi,i vidite servere koji jos uvjek rade.
Kod:
http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-7478

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.09.2009
Poruka
295
Znamo mi svi za servere kažu nevalja combo,ja neznam ako za naš server idu naša imena,koju to kombinaciju mogu napisati osim
ivan
stevo
itd.
tako i za strane servere ako neko piše ronald ili ronald1 ili ronald1:ronald2 ja isto nemogu drugačije napisati,po meni su problem te cake sa oznakam kao * i problem su neki serveri koji brzo blokiraju,treće nema,ako nisam upravu neka mi neko pošalje na PM server sa exyu programima na kojem prolazi sistem * ili *1*2 i slikaću mu rezultat da vidi jel problem combo

Poslednja izmena:
Natrag