U/P Skeneri i kako skenirati

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Haj taj vajni usisivac, mozda jednog dana podijelite sa nama makar onaj mali rucni za sitnice

Envoyé de mon X15 en utilisant Tapatalk

tu onda prestaje sva draz skeniranja.....ubacis rang ,adrese.....i polako upada jedno po jedno.....to kada ti dosadi skeniranje.......evo pitaj recimo losmija,Denisa,Spirita..pa i mene..kada zadnji put skenirali.....verovatno u 2016 .....to kada ti dosade skeneri,usavrsis znanje ides na sledeci korak....

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
1.373
tu onda prestaje sva draz skeniranja.....ubacis rang ,adrese.....i polako upada jedno po jedno.....to kada ti dosadi skeniranje.......evo pitaj recimo losmija,Denisa,Spirita..pa i mene..kada zadnji put skenirali.....verovatno u 2016 .....to kada ti dosade skeneri,usavrsis znanje ides na sledeci korak....
Evo kad sam ja zadnji put skenirao nesto:
1a5d50d047a94c0ca15df22334f628ea.png

VIP IPTV
Učlanjen(a)
17.10.2016
Poruka
1.028
Hehehe....
Nije problem naci prazan stalker.
Nije ni problem ubaciti listu.
Problem je posle sve to uskladiti sa nasim epg-om i dodati logoe.
Ogroman posao, jbg.

O da, bas je fora kad nadjes listu sa nekim lijevim nazivima programa, to ispravis, propustis kroz bat file da ti generira EPG i logo a onda skuzis da se dvadesetak png-a zove ipak malo drugacije, pa to popravis i onda si sav happy. Taman zavrsis, nadjes drugu listu i ajmo jovo nanovo! :)
Pa ne treba za to puno vremena! :roll:

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
1.373
O da, bas je fora kad nadjes listu sa nekim lijevim nazivima programa, to ispravis, propustis kroz bat file da ti generira EPG i logo a onda skuzis da se dvadesetak png-a zove ipak malo drugacije, pa to popravis i onda si sav happy. Taman zavrsis, nadjes drugu listu i ajmo jovo nanovo! :)
Pa ne treba za to puno vremena! :roll:
Da, samo sto je za stalker portal jos teze, moraju se rucno ubacivati logoi i epg za svaki kanal

VIP IPTV
Učlanjen(a)
17.10.2016
Poruka
1.028
Zato ti se i divim, ja poludim kad to radim na jednoj listi i to za sebe, stvarno svaka ti cast.

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
239
Nacekace te se vi za te usisivace. Jos nisu ni u vip-u objavljeni.
Salim se ja,hvala ljudima sto su postavili i ove scenere sto imamo,salezli,losmij,denis. Ja sam prije mjesec dana na ovoj stranici uzeo te scenere poceo scenirat i sada imam sigurno sto listi sto sam nasao plus jednu sto mi je boki72 dao ,tako da sam sada i sam stao sa sceniranjem.

Natrag