U cemu muskarci najvise uzivaju?

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
avioni
motori
automobili
sex
razgovor-najnormalnija pojava,da mi ne prija razgovor sa doticnom osobom,onda ne bi ni razgovarao
pivo + cips (ali iskreno vise volim belo vino ili spricer)
fudbal? ne mogu da shvatim kako neko uziva u tom sportu,meni je dosadan zaspim u roku od 10.minuta,dok su mi svi ostali sportovi daleko zanimljiviji...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
pitanje nije striktno vezano za nekoliko pojmova koje sam nabrojala.tema je u cemu muskarci najvise uzivaju..a vi navedite stvari u kojima bas maximalno uzivate..ne mora biti ono sto sam navela..svako ima bar nesto u cemu uziva ..mene zanima sta je to..nesto..

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
U automobilu....
automobilu....
automobilu...i automobilu.....
a onda ..sex....

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ne bih se mogao odluciti izmedju razgovora (sa drugarima), seksa i piva. Zavisi od raspolozenja. Puno puta ti i nije do seksa iako je to lep dozivljaj. Razgovor zna nekad da bude i zabavan, zavisno od teme. Pivo-nekad prija, a nekad se pije na silu.

Ako cemo da povezemo dve teme, seks u automobilu na zadnjem sedistu prilicno je uzbudljiv, dakle:

1. seks i automobili
2.pivo i razgovor

Mislim da je ovo najlogicniji izbor, ide jedno uz drugo. ;)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ok, sad u svoje ime. Najviše uživam u trenucima spokoja, smirenosti i periodima kada nisam opterećen baš nikakvim ličnim i životnim problemima...

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Ok, sad u svoje ime. Najviše uživam u trenucima spokoja, smirenosti i periodima kada nisam opterećen baš nikakvim ličnim i životnim problemima...

Ajoj, što si ti komplikovana osobawacko2
Svi niz vetar, ti uz vetar.
Lepo su ti ponuđeni odgovori, samo treba da ih klasifikuješ iz tvog ugla, a ti mu ga dao po filozofiranju. Ajd, ajd, znamo mi da si ti načitan:blum3:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ajoj, što si ti komplikovana osobawacko2
Svi niz vetar, ti uz vetar.
Lepo su ti ponuđeni odgovori, samo treba da ih klasifikuješ iz tvog ugla, a ti mu ga dao po filozofiranju. Ajd, ajd, znamo mi da si ti načitan:blum3:
Zato što je tih pet ponuđenih "radnji" suviše malo da bi se svi pronašli u njoj. Zašto je čovek komplikovan ako "iskače" iz nekih određenih "normi" većine? Šta bi bilo kada bi svi bili isti???
Provalio sam ja vas, vi žene bi da nas kvalifikujete (evo iz ovih 5 ponuđenih odgovora) kao napaljene alkose koji samo trućaju o automobilima i fudbalu! :blum3:
Damo, ne valjaš, ostaćeš portir u AZ-u ceo život... :lol:

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Zato što je tih pet ponuđenih "radnji" suviše malo da bi se svi pronašli u njoj. Zašto je čovek komplikovan ako "iskače" iz nekih određenih "normi" većine? Šta bi bilo kada bi svi bili isti???
Provalio sam ja vas, vi žene bi da nas kvalifikujete (evo iz ovih 5 ponuđenih odgovora) kao napaljene alkose koji samo trućaju o automobilima i fudbalu! :blum3:
Damo, ne valjaš, ostaćeš portir u AZ-u ceo život... :lol:

Ako je devojka/žena ponudila tih 5, onda se pokloni i počni odgovarati na pitanje :lol:
a ne da ubacuješ neku svoju logiku i pričao o individualnosti.
Zar ne piju svi muškarci? Neko sa merom, neko bez. Zar ne pričate o automobilima, ženama, fudbalu. Opet neko umereno, neko preterano.:dance2:

Grešiš, profo, grešiš, uz pomoć šefice ću da napredujem pa kad postanem neki dr mr od kujnu ću te prešišam samo tako....
Ti ćeš uvek biti profan:blum3:

Natrag