dobar..dobar raspored..:yea:razgovoru o seksu,seksu,razgovoru o sportu,sportu,piće sa društvom(ne mora pivo),ne znam da li je baš dobar redosled ali tu je negde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dobar..dobar raspored..:yea:razgovoru o seksu,seksu,razgovoru o sportu,sportu,piće sa društvom(ne mora pivo),ne znam da li je baš dobar redosled ali tu je negde
hehee hajde po spisku ..sve po spisku..U osećaju superiornosti u odnosu na druge muškarce...
naravno macor ima mijauu svoj redosled..vino-sex..razgovor-sex..sex-razgovor..sex-voda..sex-auto..od toliko sexa..zavrtelo mi se u glavi ..simpaticno..
Nema nekog reda, sve je individualno. Superiornost u odnosu na druge, u pogledu-moći, novca, lepših žena, kvalitetnijeg života...hehee hajde po spisku ..sve po spisku..
Odgovor nije bio iz mog ugla, i ne poklapa se sa mojim poimanjem uživanja, govorio sam generalno! Jer pitanje nije bilo "U čemu najviše uživate?", tu bi odgovor bio drugačiji... wacko2samo uzivaj..bas imas u cemu..u svemu..)