Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
TV kutak

U najvećem broju slučaja pozicija televizora je u dobro ukomponovanoj polici na najčistijem zidu dnevne sobe. Sledi nekoliko originalnih primera kako televizor možemo svršeno da uklopimo i tako napravimo svoj TV kutak.

Prostor u koji ćete smestiti televizor treba da odiše stilom, glamurom i najvažnije funkcionalnošću. Skoro da je uobičajeno da čim ustanemo uključujemo TV, kada se vratimo s posla posle napronog dana palimo TV, a često i veći deo slobodnog vremena opet provodimo uz televizijski program. Kutak za televizor može biti deo radne sobe, često spavaća ili tprezarija, ali pravo mesto je svakako dnevni boravak. U najvećem broju slučaja pozicija televizora je u dobro ukomponovanoj polici na najčistijem zidu dnevne sobe. Sledi nekoliko originalnih primera kako televizor možemo svršeno da uklopimo i tako napravimo svoj TV kutak. Evo nekoliko predloga čuvenog italijanskog proizvođača nameštaja MisuraEmme...




Nosač televizora, a ujedno i polica. Može se napraviti zidna varijanta ili slobodnostojeća polica u prostoru, gde je bitno da je stopa tj. oslonac stabilan.



Napravite svoj TV kutak u kuhinji. Na jednom vrlo neobičnom mestu, iznad šporeta. Ovaj televizor nalazi se u sklopu aspiratora i vrlo je praktičan za svaku domaćicu.



Još jedno neobično mesto, kupatilo. Postavite TV na zid u kupatilu, ali samo u slučaju da nema vlage i isparenja.



Izvor: Enterijer.rs


 
Natrag
Top