Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

TV kutak

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
TV kutak

U najvećem broju slučaja pozicija televizora je u dobro ukomponovanoj polici na najčistijem zidu dnevne sobe. Sledi nekoliko originalnih primera kako televizor možemo svršeno da uklopimo i tako napravimo svoj TV kutak.

Prostor u koji ćete smestiti televizor treba da odiše stilom, glamurom i najvažnije funkcionalnošću. Skoro da je uobičajeno da čim ustanemo uključujemo TV, kada se vratimo s posla posle napronog dana palimo TV, a često i veći deo slobodnog vremena opet provodimo uz televizijski program. Kutak za televizor može biti deo radne sobe, često spavaća ili tprezarija, ali pravo mesto je svakako dnevni boravak. U najvećem broju slučaja pozicija televizora je u dobro ukomponovanoj polici na najčistijem zidu dnevne sobe. Sledi nekoliko originalnih primera kako televizor možemo svršeno da uklopimo i tako napravimo svoj TV kutak. Evo nekoliko predloga čuvenog italijanskog proizvođača nameštaja MisuraEmme...

541m.jpg

559m.jpg
605m.jpg
612m.jpg
613m.jpg


Nosač televizora, a ujedno i polica. Može se napraviti zidna varijanta ili slobodnostojeća polica u prostoru, gde je bitno da je stopa tj. oslonac stabilan.

mme1.jpg


Napravite svoj TV kutak u kuhinji. Na jednom vrlo neobičnom mestu, iznad šporeta. Ovaj televizor nalazi se u sklopu aspiratora i vrlo je praktičan za svaku domaćicu.

mme.jpg


Još jedno neobično mesto, kupatilo. Postavite TV na zid u kupatilu, ali samo u slučaju da nema vlage i isparenja.

bh0602-57c.jpg


Izvor: Enterijer.rs


 

Top