Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

TV kutak

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
#1
TV kutak

U najvećem broju slučaja pozicija televizora je u dobro ukomponovanoj polici na najčistijem zidu dnevne sobe. Sledi nekoliko originalnih primera kako televizor možemo svršeno da uklopimo i tako napravimo svoj TV kutak.

Prostor u koji ćete smestiti televizor treba da odiše stilom, glamurom i najvažnije funkcionalnošću. Skoro da je uobičajeno da čim ustanemo uključujemo TV, kada se vratimo s posla posle napronog dana palimo TV, a često i veći deo slobodnog vremena opet provodimo uz televizijski program. Kutak za televizor može biti deo radne sobe, često spavaća ili tprezarija, ali pravo mesto je svakako dnevni boravak. U najvećem broju slučaja pozicija televizora je u dobro ukomponovanoj polici na najčistijem zidu dnevne sobe. Sledi nekoliko originalnih primera kako televizor možemo svršeno da uklopimo i tako napravimo svoj TV kutak. Evo nekoliko predloga čuvenog italijanskog proizvođača nameštaja MisuraEmme...

541m.jpg

559m.jpg
605m.jpg
612m.jpg
613m.jpg


Nosač televizora, a ujedno i polica. Može se napraviti zidna varijanta ili slobodnostojeća polica u prostoru, gde je bitno da je stopa tj. oslonac stabilan.

mme1.jpg


Napravite svoj TV kutak u kuhinji. Na jednom vrlo neobičnom mestu, iznad šporeta. Ovaj televizor nalazi se u sklopu aspiratora i vrlo je praktičan za svaku domaćicu.

mme.jpg


Još jedno neobično mesto, kupatilo. Postavite TV na zid u kupatilu, ali samo u slučaju da nema vlage i isparenja.

bh0602-57c.jpg


Izvor: Enterijer.rs


 

Top