Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Objasnio je losmij juce, ja iskreno jos nisam naisao na kanal koji radi na racunaru a ne radi na telefonu. Cak ima stare sportske liste koje ne rade na racunaru vise a rade na telefonu sto me opet ne cudi...
A ovo da se gleda van kuce, pa to Sota kod tebe u nemackoj gde wi fi ima svud, ovde jako tesko u mnogim delovima, a da se kupuju inernet paketi, jako brzo se potrosi protok, ipak jos uvek zaostajemo mnogo kao drzava......
Ma samo cepaj Sota, sto se mene tice mozes i sve slike sa telefonada ubacujes, nego kazem to sve isto, bitno da se ima pogleda koga sta zanima a sad odakle ce da se slika, nebitno je jer podrska je podrska.
Uzeli bi Sota mi i pakete, ali skupo je to sve. Pa ljudi sa doktorskom platom se muce da prezive sa osnovnim namirnicama, jos da se na to daju pare. Umesto kao drzava da napredujemo i da imamo i za neke stvari sa strane mi i ovo sto imamo moramo da smanjimo. Evo ja bio pre par dana u Disu onom supermarketu, market ima povrsina kao 10 fudbalskih terena a nije bilo 50 ljudi unutra i to subota bese, neradni dan. A vidim i akcije razne, ali dzabe, moze akcije da budu kakve oce, kad se para nema, dzabe akcije. Tako i za ovo, moze da daju interent na telefonu za 1000 dinara ceo mesec full brzina pa bi za mnoge bilo nepristupacno, a da ne govorim da za 1000 dinara po full brzini interent nece nikad biti.