- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
A ko će me hapsiti?
Oni kojima si istinu propisivao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A ko će me hapsiti?
Ja akademik za provere činjenca(fack cheker) a ti za iznošenje neproverenih stvari.
Oni kojima si istinu propisivao.
Jaka, nego šta. Napredna .
Jovane, dal' mi možeš reći što je to proročki dijagram? James White je napravio novi proročki dijagram.
I zanima me, da li ti sebe smatraš prorokom ili da li imaš proročkog dara?
Ako ne, zašto tvoj braco Laodikeja prorokuje, a ti ne?
Pre toga neka pokaže gde u Svetom Pismu stoje:
1. Proročke godine
2. Proročki dijagrami.
Kada i ako to uradi, onda može da ti odgovori na tvoja pitanja.
PS. Pokušat ću da ti pomognem s malom digresijom.
Ta dva Mileritska "ćimbenika", nisu nikada koristili niti ih danas koriste, o spominjanju da i ne govorim, hebrejski rabini.
Odakle je Mileritska "bratija" "pismoznalaca" izvukla to?
Iz istog budžaka odakle i "preseljenje", a pre njega drugi dolazak 22.10.1844, Enoha na Saturnu, Boga na Orionu, shabat koji svetli vašarskim osvetljenjem, anđele s kreditnim karticama, "zdravstveni zakon", Boga koji se pravda anđelima, Isusa kao brata sotoninog, jehovu i slične "argumente"...
Jovane, dal' mi možeš reći što je to proročki dijagram? James White je napravio novi proročki dijagram.
I zanima me, da li ti sebe smatraš prorokom ili da li imaš proročkog dara?
Ako ne, zašto tvoj braco Laodikeja prorokuje, a ti ne?
Pogledajte kako se čovjek sam gura među bjelosvjetski šljam. Šljam koji bi čitavom svijetu propisivao što je istina. Samo je jedan korak između Marka Zuckerberga, Billa Gatesa i sličnih s jedne strane, i Staljina, Hitlera i sličnih s druge strane. I ovaj naš "fejk-čeker", Jovan Prezviter Deretić, stavlja se na stranu tih ljudskih ništarija. On bi za njih radio, i sam sebi tepa titulirajući samog sebe - "akademik fejk-čeker".
Ako nosite Kristov jaram, ako nosite njegov teret, vidjet ćete da se u djelu propovijedanja Krista i Krista raspetoga može puno učiniti u skladu sa slugama Božjim. Ali onaj tko počne naviještati poruku kako bi objavio čas, dan ili godinu Kristovog pojavljivanja, uzeo je jaram na sebe i objavljuje poruku koju mu Gospodin nikada nije dao. (Ellen White)[9]
Što misliš što će Braco reći na ovo?