Trenutak istine - Julku silovao otac!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Poslednja emitovana epizoda kviza "Trenutak istine" bila je najšokantnija do sada! Učesnica Julka Mitrović javno je priznala da joj je rođeni otac oduzeo nevinost, kao i da je abortirala više od 25 puta! Iako je bila vukovac u osnovnoj školi, Julka je imala nesrećno detinjstvo jer je od svoje desete, jedanaeste godine imala seksualne odnose sa ocem.
Ova takmičarka je priznala da je osetila olakšanje kad joj je ubijen otac a jedno od svakako najbizarnijih pitanja ikada u ovom kvizu bilo je: "Da li ste ikada doživeli orgazam tokom seksualnog odnosa sa Vašim ocem?" na koje je ona potvrdno odgovorila. Julka Mitrović je rešila da odustane posle petnaestog pitanja i napustila je studio sa čekom na 500.000 dinara.

Tračarenje

Ja sam zanemela. Zar je moguće da su ljudi u stanju da idu tako daleko da bi "zaradili" a još gore, koliko znam, pomenuta novinarka spada u vrlo uspešne i postavlja takva pitanja. Skandalozno za obe.
Toliko bizarno da stvarno ne znam šta da kažem. A Vi?

Član
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
488
ja ne gledam to uopste to je po mom misljenju cista glupost i kako oni bas znaju da postave pitanje koje ce iznenaditi sve ili odgovor ce biti zaprepascujuc itd. danas se sve radi samo da bi podigli rejting

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Ma to u svakom slucaju.
Ja uopste ne gledam Pink pa tako ni ovo nisam gledala, ali me iznenadio naslov u novinama. I kakav smo mi to narod kad ovakve stvari podizu gledanost?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
ja ne gledam to uopste to je po mom misljenju cista glupost i kako oni bas znaju da postave pitanje koje ce iznenaditi sve ili odgovor ce biti zaprepascujuc itd. danas se sve radi samo da bi podigli rejting

Pre nego sto izadje da odgovara ta pitanja vec ima dosta tih pitanja i slicnih njemu pre kviza kako bi usla da se takmici...i sto odgovori tamo tako mora i ovde..samo u javnosti...tako sam ja CUO da funkcionise taj kviz...a kviz je stvarno po meni uzasan...ali i to je jos jedan od dokaza koliko ljudi nemaju para ovde u Srbiji i sta sve su sve u stanju da urade da bi zaradili neki dinar...cak i sebe da prodaju...Uzas . :/

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Gledao sam pomenutu emisiju jedno 15-ak minuta pre kraja,čuo sam to famozno pitanje o orgazmu.Ja se divim Julki zbog njene hrabrosti da izađe i javno progovori o svom seksualnom zlostavljanju od strane sopstvenog oca.Na žalost Julka nije jedina koja je tu vrstu poniženja i seksualnog zlostavljanja doživela.Ne bih se složio sa Fear-om da ja Julka tu želela podići sebi rejting.Pre bih rekao da je ta žena želela nešto drugo,da skrene pažnju javnosti na šta su sve spremni pojedini očevi,naravno znala je dobro da će uzgred nešto i zaraditi ( ja je ne osuđujem zbog toga),jer toj ženi otac je definitivno upropastio život.Nisam gledao celu emisiju pa samim tim neznam da li je Julka odmakla dalje od osnovnog obrazovanja (to uostalom nije ni bitno),bitna je pouka koju će gledaoci izvući iz njene priče.A moj zaključak je:Onog momenta kad nekom incest padne na pamet,tog istog momenta treba da uzme konopac i da se obesi.

Član
Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
3
Poslednja emitovana epizoda kviza "Trenutak istine" bila je najšokantnija do sada! Učesnica Julka Mitrović javno je priznala da joj je rođeni otac oduzeo nevinost, kao i da je abortirala više od 25 puta! Iako je bila vukovac u osnovnoj školi, Julka je imala nesrećno detinjstvo jer je od svoje desete, jedanaeste godine imala seksualne odnose sa ocem.
Ova takmičarka je priznala da je osetila olakšanje kad joj je ubijen otac a jedno od svakako najbizarnijih pitanja ikada u ovom kvizu bilo je: "Da li ste ikada doživeli orgazam tokom seksualnog odnosa sa Vašim ocem?" na koje je ona potvrdno odgovorila. Julka Mitrović je rešila da odustane posle petnaestog pitanja i napustila je studio sa čekom na 500.000 dinara.

Tračarenje

Ja sam zanemela. Zar je moguće da su ljudi u stanju da idu tako daleko da bi "zaradili" a još gore, koliko znam, pomenuta novinarka spada u vrlo uspešne i postavlja takva pitanja. Skandalozno za obe.
Toliko bizarno da stvarno ne znam šta da kažem. A Vi?

Sramota!!!Ja sam ostala bez teksta i zaista bi svaki komentar bio suvišan! Sramota, sramota i sramota. Tu emisiju treba zabraniti. I mislim da voditeljka nije kriva, ona samo radi svoj posao, a televizija pravi rejting. Ali ovo............................................................................................

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Sramota!!!Ja sam ostala bez teksta i zaista bi svaki komentar bio suvišan! Sramota, sramota i sramota. Tu emisiju treba zabraniti. I mislim da voditeljka nije kriva, ona samo radi svoj posao, a televizija pravi rejting. Ali ovo............................................................................................
Voditeljka je mogla nać sebi posao, a ne da učestvuje u ovome. Nemam reči za voditeljku, kako može takva pitanja da postavlja i posle kao nešto podržava u ovom slučaju žrtvu. Ja nemam reči za ovu emisiju...Uuužaaaaaas

Učlanjen(a)
30.12.2009
Poruka
354
Zakasnela reakcija

Pre reakcije na konkretan slučaj - emisija ima kao i sve druge tog i sličnog tipa (osim Vreme je za bebe) sektašku konotaciju... onu kojom nas truju već godinama uvozeći nam ih sa ''zapada''.

Pogledati film o liku koji je izmislio koncept reality show-a (ne mogu se setim kako se zvao...)

Inače - svako 3. žensko dete tj. odrasla žena u Srbiji je žrtva pedofilije... - podatak s'kraja '90ih (svako 5. muško)

Incest i pedofilija su nešto pred čime čak i majke okreću glavu pa kako ne bi stranci...

Odvratna, bolna pojava koja sakati iznutra za ceo život...

Žmureći pred njom ne čini da ona nestane - šta više - time se samo doprinosi njenom rasprostranjivanju.

Ona nije ništa novo - postoji još od vremena ''modernog'' homosapiensa...

Lično smatram da su pedofilija, incest, nasilje u porodici, vršnjačko nasilje, narkomanija, alkoholizam i ostale bolesti zavisnosti, mobing, korupcija, siromaštvo i td. teme koje ne treba da budu tabu već konstantno forsirane u prvi plan zajedno sa kontakt opcijama, grupama i institucijama koje bi stale naspram njih...

Dok društvo ne prihvati tu i takvu svoju ulogu kao jedini vid ka napretku i boljitku, puta ka sreći (suočavanje sa realnošću pa tek onda eventualno rešavanje problema) - ne vidim da ima ikakvu drugu perspektivu do totalni kolaps, krah poput Vavilona, Sodome i Gomore - jer kao ovakvo kakvo jeste - bolje i ne zaslužuje.

Za žrtve nasilja - a pogotovu tokom detinstva - najbitnije je da PROGOVORI o tome, da više nikada ne treba i ne mora da ćuti kako ne bi bila neprilagođena i kako svojom ćutnjom ne bi doprinosila sebičnoj uljuljkanosti širokih masa u nepostojeći, lažni san.

A i zašto bi neko vrištao nemo iznutra samo da bi drugima bilo prividno udobno.

Za takva zla - svi smo krivi, svi snosimo deo kolektivne krivice - jer ne dozvoljavamo da nam se išta ispreči na našem iluzornom putu ka sreći koji je ionako već unapred osujećen na propast.

Biti srećan u životu znači imati par nezaboravnih lepih trenutaka - i toliko je dar... Sve više od toga - ne postoji jer

Ko od nas uopšte ima pravo na apsolutnu sreću dok i jedno ljudsko biće u našoj blizini bezrazložno pati?

Toliko o tome - za sad,,,

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
:heat:

Max 357
Lično smatram da su pedofilija, incest, nasilje u porodici, vršnjačko nasilje, narkomanija, alkoholizam i ostale bolesti zavisnosti, mobing, korupcija, siromaštvo i td. teme koje ne treba da budu tabu već konstantno forsirane u prvi plan zajedno sa kontakt opcijama, grupama i institucijama koje bi stale naspram njih...

Pa zar je ovakva "emisija" mesto gde će se te teme forsirati? Baš je i vreme i mesto i način. Radi čega? S kojim ciljem? Zar treba unovčiti svoju nesreću?!? 500.000 dinara! BRAVO! Za šta? To je cena iskidane duše?

Ovim ljudima je potrebna pomoć, lek, lepa reč, zaštita. Ovo je najgora moguća zloupotreba ljudi, iživljavanje nad očajnicima, nesrećnicima, paćenicima i ljudima bez nade. Televizije koje emituju ovakve emisije bi trebalo zabraniti, a od njih su još gori svi oni koji te emisije gledaju.

Strašno! Nemam reči. wacko2 U šoku sam!

Natrag