- Učlanjen(a)
- 25.08.2009
- Poruka
- 39.016
Poslednja emitovana epizoda kviza "Trenutak istine" bila je najšokantnija do sada! Učesnica Julka Mitrović javno je priznala da joj je rođeni otac oduzeo nevinost, kao i da je abortirala više od 25 puta! Iako je bila vukovac u osnovnoj školi, Julka je imala nesrećno detinjstvo jer je od svoje desete, jedanaeste godine imala seksualne odnose sa ocem.
Ova takmičarka je priznala da je osetila olakšanje kad joj je ubijen otac a jedno od svakako najbizarnijih pitanja ikada u ovom kvizu bilo je: "Da li ste ikada doživeli orgazam tokom seksualnog odnosa sa Vašim ocem?" na koje je ona potvrdno odgovorila. Julka Mitrović je rešila da odustane posle petnaestog pitanja i napustila je studio sa čekom na 500.000 dinara.
Tračarenje
Ja sam zanemela. Zar je moguće da su ljudi u stanju da idu tako daleko da bi "zaradili" a još gore, koliko znam, pomenuta novinarka spada u vrlo uspešne i postavlja takva pitanja. Skandalozno za obe.
Toliko bizarno da stvarno ne znam šta da kažem. A Vi?
Tračarenje
Ja sam zanemela. Zar je moguće da su ljudi u stanju da idu tako daleko da bi "zaradili" a još gore, koliko znam, pomenuta novinarka spada u vrlo uspešne i postavlja takva pitanja. Skandalozno za obe.
Toliko bizarno da stvarno ne znam šta da kažem. A Vi?