Trenutak istine - Julku silovao otac!

Učlanjen(a)
30.12.2009
Poruka
354
retroaktivni na retoričko...

Draga Kalimerčice (drag mi je tvoj nik - tebe još ni ne naslućujem)...

Daleko od toga da želim da stanem na stranu ove emisije za koju sam rekla (kad moram samu sebe da citiram...)
emisija ima - kao i sve druge tog i sličnog tipa (osim Vreme je za bebe) - sektašku konotaciju... onu kojom nas truju već godinama uvozeći nam ih sa ''zapada
Dakle - na stranu dakle kvalitet ove bolesne emisije (od koje mi se lično - baca pegla) ali u koju dolazi onaj sloj ljudi na koju većina nas žmuri, i - taj sloj - iznosi teške i nama ni nenaslućujuće momente iz svojih takvih života...

Ko si ti ili bilo ko od nas da osudi nekog mučenika koji možda 'leba nema da jede, a možda mu treba kinta za tetovažu ili plastičnu operaciju ili... šta već (šta me briga za šta će mu keš) i koji zarad tog keša dođe i ispriča najgnusnije stvari koje su mu se odigrale u životu i koje ga nesumljivo neizrecivo mnogo bole ??? !!!

E hej!!!

Seksualno zlostavljana kako deca taklo i odrasle osobe - dešava se - dožive orgazam tokom zlostavljanja - to je najprirodnija fizička pojava ALI - pojava zbog koje ta ista žrtva krivi samu sebe kao da je ona sama kriva za tako nešto... I jedva uspeva sama sa sobom da izađe na kraj i da samo najjednostavnije - nastavi da diše, dan po dan...

To je podatak koji 99% ljudi ne zna i ne želi da zna...

E, sad, ode ona kod psihijatra... on potroši od 3-7 minuta na nju i prepiše joj tablete koje na dugu stazu izazivaju ovisnost i depresivnost...

Ode kod popa - zabole popa...

Draga moja - hepi end na ovu temu može da bude samo u holivudskom filmu a ni tamo...

Šta bi ti uradila da si ovu cigančicu znala???

Kako bi joj to ti pomogla majke ti...?

Jel' bi joj napravila sendvič i rekla - ma biće to ok?

I šta onda - sve bi prošlo - a A - hau jes nou...

A da zove SOS call centar - s'čime ? kad su joj npr. isključili telefon jer nije imala da plati...

Pobegla je npr. od kuće da je otac više ne bi zlostavljao...

Da bi imala šta da jede - počela je da prodaje svoje telo...

Možda da se drogira...

I šta - dovela bi je ti svojoj kući ili bi joj platila lečenje... ?

Siđi sa tog oblaka na kom letiš Kalimerčice i dobrodošla u stvarni svet.

Žrtva treba zbog takvih kao ti da URLA na sav glas gde kad i kako god može... ne bi li je iko ikako čuo...

Ne samo zbog kinte...

A što i da ne naplati svoj duševni bol koliko god može i od koga god može???

Što, da neće država ili policija ili društvo za socijalnu brigu i zaštitu o deci da joj nadoknade pretrpljeni strah i patnju - novčano???

To što je ona javno izrekla u (ma kako katastrofalno i za nas kao društvo - poražavajuće kao činjenica - to bilo) - jednoj takvoj emisiji - ima neprocernjivo pozitivno VELIKU i DOBRU vrednost za sve žrtve istovetno takvog ili nasilja nalik tom, koje su te večeri kroz nju imale priliku da čuju i svoj glas, svoj krik svoj NEMI KRIK

Time što je ona to uradila - ona je BORAC, HEROJ i SVAKA JOJ ČAST...!!!

A svakog ko ju je osudio - treba da ga je sramota...

Nije strašno to što je ona uradila... Nije, NI MALO!

Strašno je što postoje oni koji su spremni da bace prvi kamen.

Strašno je to što joj se desilo.

Strašno je to što joj je tako neštoo otac učinio.

Strašno je što se nije našao niko ko bi tako nešto sprečio.

E - TO JE STRAŠNO i TO JE NEPRAVDA draga moja Kalimerčice...

Pa zar je ovakva "emisija" mesto gde će se te teme forsirati? Baš je i vreme i mesto i način. Radi čega? S kojim ciljem? Zar treba unovčiti svoju nesreću?!? 500.000 dinara! BRAVO! Za šta? To je cena iskidane duše?
Bravo - al' za tebe ako ne znaš da duša čak ni cela a kamoli iskidana NEMA cenu...

I gde bi to tebi odgovaralo da se te teme forsiraju? (u nedostatku nekakve druge emisije kakva bi po svom kulturološkom nivou možda nama dvema bila prilagođenija) - ali i da pri tom dopru čak i do onih koji radije to ne bi da čuju da se
Strašno! Nemam reči. wacko2 U šoku sam!
- ne potresu jadni previše - joj! - jer kol'ko su u šoku - možda im zafali i hitna pomoć - koju pak njoj - žrtvi - godinama nije pristizala... niti stigla...

I recimo čuješ kako ćale spopada komšinku na spratu - dal' ćeš zvati 92 il' staviti slušalice na uši?

A da - izvini - tv ti je bio previše glasno pušten - Mira Adanja Polak je u gostima imala Mokranjčev Simfonijski koji je neodoljivo lepo izvodio Rukoveti pa nisi mogla da odoliš i da ne pojačaš...
...

Eee - TO JE NEPRAVDA - ccccC

Draga Kalimerčice (drag mi je tvoj nik - tebe još ni ne naslućujem)...

Daleko od toga da želim da stanem na stranu ove emisije za koju sam rekla (kad moram samu sebe da citiram...)
emisija ima - kao i sve druge tog i sličnog tipa (osim Vreme je za bebe) - sektašku konotaciju... onu kojom nas truju već godinama uvozeći nam ih sa ''zapada
Dakle - na stranu dakle kvalitet ove bolesne emisije (od koje mi se lično - baca pegla) ali u koju dolazi onaj sloj ljudi na koju većina nas žmuri, i - taj sloj - iznosi teške i nama ni nenaslućujuće momente iz svojih takvih života...

Ko si ti ili bilo ko od nas da osudi nekog mučenika koji možda 'leba nema da jede, a možda mu treba kinta za tetovažu ili plastičnu operaciju ili... šta već (šta me briga za šta će mu keš) i koji zarad tog keša dođe i ispriča najgnusnije stvari koje su mu se odigrale u životu i koje ga nesumljivo neizrecivo mnogo bole ??? !!!

E hej!!!

Seksualno zlostavljana kako deca taklo i odrasle osobe - dešava se - dožive orgazam tokom zlostavljanja - to je najprirodnija fizička pojava ALI - pojava zbog koje ta ista žrtva krivi samu sebe kao da je ona sama kriva za tako nešto... I jedva uspeva sama sa sobom da izađe na kraj i da samo najjednostavnije - nastavi da diše, dan po dan...

To je podatak koji 99% ljudi ne zna i ne želi da zna...

E, sad, ode ona kod psihijatra... on potroši od 3-7 minuta na nju i prepiše joj tablete koje na dugu stazu izazivaju ovisnost i depresivnost...

Ode kod popa - zabole popa...

Draga moja - hepi end na ovu temu može da bude samo u holivudskom filmu a ni tamo...

Šta bi ti uradila da si ovu cigančicu znala???

Kako bi joj to ti pomogla majke ti...?

Jel' bi joj napravila sendvič i rekla - ma biće to ok?

I šta onda - sve bi prošlo - a A - hau jes nou...

A da zove SOS call centar - s'čime ? kad su joj npr. isključili telefon jer nije imala da plati...

Pobegla je npr. od kuće da je otac više ne bi zlostavljao...

Da bi imala šta da jede - počela je da prodaje svoje telo...

Možda da se drogira...

I šta - dovela bi je ti svojoj kući ili bi joj platila lečenje... ?

Siđi sa tog oblaka na kom letiš Kalimerčice i dobrodošla u stvarni svet.

Žrtva treba zbog takvih kao ti da URLA na sav glas gde kad i kako god može... ne bi li je iko ikako čuo...

Ne samo zbog kinte...

A što i da ne naplati svoj duševni bol koliko god može i od koga god može???

Što, da neće država ili policija ili društvo za socijalnu brigu i zaštitu o deci da joj nadoknade pretrpljeni strah i patnju - novčano???

To što je ona javno izrekla u (ma kako katastrofalno i za nas kao društvo - poražavajuće kao činjenica - to bilo) - jednoj takvoj emisiji - ima neprocernjivo pozitivno VELIKU i DOBRU vrednost za sve žrtve istovetno takvog ili nasilja nalik tom, koje su te večeri kroz nju imale priliku da čuju i svoj glas, svoj krik svoj NEMI KRIK

Time što je ona to uradila - ona je BORAC, HEROJ i SVAKA JOJ ČAST...!!!

A svakog ko ju je osudio - treba da ga je sramota...

Nije strašno to što je ona uradila... Nije, NI MALO!

Strašno je što postoje oni koji su spremni da bace prvi kamen.

Strašno je to što joj se desilo.

Strašno je to što joj je tako neštoo otac učinio.

Strašno je što se nije našao niko ko bi tako nešto sprečio.

E - TO JE STRAŠNO i TO JE NEPRAVDA draga moja Kalimerčice...

Pa zar je ovakva "emisija" mesto gde će se te teme forsirati? Baš je i vreme i mesto i način. Radi čega? S kojim ciljem? Zar treba unovčiti svoju nesreću?!? 500.000 dinara! BRAVO! Za šta? To je cena iskidane duše?
Bravo - al' za tebe ako ne znaš da duša čak ni cela a kamoli iskidana NEMA cenu...

I gde bi to tebi odgovaralo da se te teme forsiraju? (u nedostatku nekakve druge emisije kakva bi po svom kulturološkom nivou možda nama dvema bila prilagođenija) - ali i da pri tom dopru čak i do onih koji radije to ne bi da čuju da se
- ne potresu jadni previše - joj! - jer kol'ko su u šoku - možda im zafali i hitna pomoć - koja pak njoj - žrtvi - godinama nije pristizala... niti stigla...

I recimo čuješ kako ćale spopada komšinku na spratu - dal' ćeš zvati 92 il' staviti slušalice na uši?

A da - izvini - tv ti je bio previše glasno pušten - Mira Adanja Polak je u gostima imala Mokranjčev Simfonijski koji je neodoljivo lepo izvodio Rukoveti pa nisi mogla da odoliš i da ne pojačaš...
...

Eee - TO JE NEPRAVDA - ccccC

Dodato posle 22 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

I da retroaktivno spustim odgovor na jedno (valjda...) retoričko pitanje...

Ma to u svakom slucaju.
Ja uopste ne gledam Pink pa tako ni ovo nisam gledala, ali me iznenadio naslov u novinama. I kakav smo mi to narod kad ovakve stvari podizu gledanost?
Mi smo sestro, silovan narod i to od strane najrođenijih nam, a ovi drugi nas povređuju jer od nas k'o da smo šajze okreću glavu - pa nas time dodatno povređuju, a statistički gledano to izgleda ovako:

.666667 - muškaraca
2222222 - žena
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''
2888889 = Dva miliona osamsto osamdeset osam hiljada i osamsto osamdeset devet LjUDSKIH JEDINKI

Pa ti sestro slatka zaokruži na koju ti cifru više odgovara dal' na dva miliona 880 ili DVA miliona 890 HILjADA - žrtava seksualnog nasilja - po zvaničnoj UN statistici... (šta ti je to 10 000 = deset 'iljada ljudskih duša - gore/dole? - Uostalom - ko ih šiša kad gledaju pink...)

E, sad - usput nas još drnda ko i kako stigne pa čoveku nije ništa drugo ni ostalo do da samom sebi ispere mozak do tačke jedva elementarne funkcionalnosti, do da se uteši kad vidi da u svojo muci nije jedinstven, da ne pati samo on, da jednostavno, možda ipak - NIJE SAM tamo negde, nevidljiv ostavljen i zaboravljen od drugih...

hm... sramota...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Draga moja, to što joj se dogodilo je STRAŠNO. Ali ova emisija je zloupotreba tuđe muke! Ti ljudi su bolesni a ne ona.

To je ono što sam ja rekla.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
174
Ja mislim da ta voditeljka stvarno ima zelju da pomogne tim ljudima, a teme koje su bile do sada su jos uvek tabu u Srbiji i bice jos dugo vremena. Ona jeste po meni malo prosta, i koriste sudbine i priznanja ljudi da povecaju gledanost svoje emisije,ali i doprinose da se drustvo upozna sa nekim stvarima sa kojima se jos nije izborilo. Ja sam gledala onu emisiju gde je bio decko homoseksualac i bio je jako fin po mom misljenju i mislim da ta emisija doprinosi da tim ljudima mozda bude lakse ako podele sa drugima nesto o cemu su do sada cutali.

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Max 357, Ne znam da li me stvarno ne razumeš ili se praviš da me ne razumeš….

Dakle, da pojasnim:

1. To što se dešava u našoj neposrednoj okolini je horor! Policija, sudstvo, zdravstvo, porodica, komšiluk i ostali koji su nadležni NE REAGUJU.
2. Da sam je znala, da, napravila bih joj sendvič, primila u kuću i pomogla kako god znam i umem. Da ćale spopada komšiku na spratu, da, pozvala bih 92 i lično mu *ebala mater.
3. O kakvom oblaku govoriš?
4. Ko je pomenuo bacanje kamena na NJU?
5. Ko je to i gde NJU osudio?
6. Ko je pominjao zatvaranje očiju pred problemom?

Ona kao i njena životna priča je zloupotrebljena od strane ljudi koje ZABOLE šta se to njoj desilo, zarad ličnog profita!

Voditeljka pokušava da im pomogne...Baš me zanima kako im pomaže... Time što postavlja podpitanja koja su kao so na ranu? Hteli su bombastu priču i dobili su je, ONI su zaradili, ONA se ponovo mučila, ponovo preživljavala pakao. Pominješ nešto da se bar malo „naplati“.... Misliš da je zadovoljna ovim što je uradila i sumom koju je dobila? Misliš li da joj je laknulo? Da li će preživeti ovo sa televizijom?

Da li si se zapitala ko je nagovorio na ovaj postupak? I konačno, da li bi TI, da se ne daj Bože, tebi to desilo, isto uradila?

Tebi je ovo način! Da se priča, da se čuje! Ma kako bilo samo da se čuje. Tebi je ovo kidanje duše pred kamerama i ovolikim svetom normalno i u redu? Gde je tu zaštita žrtve? Baš me zanima KO ĆE SADA I ŠTA preduzeti u njenu korist! PINK možda? Sažaliće se i zaposliti je?
Pa obezbedila im je gledanost i profit, zar ne? Oni su bar dobrostojeći i u mogućnosti da pomognu.

Znaš li koliko bolesnika gleda ovu emisiju i naslađuje se tuđom mukom a ne kao što ti misliš, saoseća sa njima?

I da, u šoku sam, kao što je svako normalan u šoku! Čime se sve ta televizija neće služiti samo da bi došla do profita! To me je šokiralo, ako nisi razumela, to da bez ikakvih skrupula zloupotrebljavaju tuđu nesreću!

PS/
Miru Adanju Polak ne gledam ni u kom slučaju, kao što ne gledam ni PINK. Ako malo istražiš biće ti jasno i zašto.

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
To je vjerovatno samo radi publiciteta i koriste poligraf za kojega se zna da maša evo jednog primjera kada bi međi 1000 ljudi stavili 15 špijuna poligraf bi otkrio 8 špijuna i 150 nevinih ljudi pa sad vi vidite postoji mogućnost da su čak neki ljudi rekli istinu i da samo radi treme nisu dobili novac.

Učlanjen(a)
30.12.2009
Poruka
354
Da bi neko nekoga razumeo - taj se mora jasnije deklarisati a ne usputno ostavljati kometare na ozbiljne probleme...

Izvini Kalimerčice - ali - uopšte te nisam bila shvatila onako kako si mi potom objasnila...

Čime se sve ta televizija neće služiti samo da bi došla do profita! To me je šokiralo, ako nisi razumela
- tako da ne - nisam - sa tvojim šturim ondašnjim odgovorom koji je glasio:
:heat:

Citat:
Max 357
Lično smatram da su pedofilija, incest, nasilje u porodici, vršnjačko nasilje, narkomanija, alkoholizam i ostale bolesti zavisnosti, mobing, korupcija, siromaštvo i td. teme koje ne treba da budu tabu već konstantno forsirane u prvi plan zajedno sa kontakt opcijama, grupama i institucijama koje bi stale naspram njih...

Ovim ljudima je potrebna pomoć, lek, lepa reč, zaštita. Ovo je najgora moguća zloupotreba ljudi, iživljavanje nad očajnicima, nesrećnicima, paćenicima i ljudima bez nade. Televizije koje emituju ovakve emisije bi trebalo zabraniti, a od njih su još gori svi oni koji te emisije gledaju.

Prvenstveno mi upotreba smajila na ovu temu nije bila primerena, a kao drugo - nisam se slagala sa tim da je rešenje tako jednostavno kakvim si ga ti ovde predstavila - zato pominjanje silaska sa oblaka...

Televizija ima profit od reklama i sms mamipara - a nikad mi drugi vidovi nisu bili jasni... nešto se nisam trudila ni da nađem nekog ko bi mi objasnio...

Ova emisija nema sms vid glasanja - ima reklame - ali - ne znam kakav profit stiče sa povećanjem gledanosti - nisam razmišljala u tom pravcu...

Emisija je grozna i ne pratim je (kao ni večinu drugih) - mada se ponekad desi da menjajući kanale stignem i do tog...

Voditeljka me uopšte ne interesuje kakva je kao čovek - ona radi svoj posao (koji ja lično ne bih nikad) - a pitanja koja postavlja - ne izmišlja ona nego joj ih dojavljuju... Nisam ja rekla da ona nekom pomaže - to je neko drugi rekao... Uopšte se nisam bavila Vojtehovskom... Nikad je nešto nisam gotivila - ali ne znam što...

A sad sve to ukupno ... Bolesno je - NARAVNO da je bolesno... - tu se sa svima slažem...

Ali ne samo što nam je društvo bolesno već je većina planetarne populacije koju nazivamo civilizacijom - obolela...

Izvini Kalimerčice, ali ja za sebe ni sekunde neću tvrditi da sam normalna...

Šta više - ne znam ni jednu takvu osobu a znam ih na hiljade...

Ti možda jesi... I možda kad kažeš - mi normalni - to znači da znaš još takvih i - blago tebi...

Ja u takvom svetu ne živim....

Najgore u životu što sebi ne mogu da oprostim je što negde tokom zime 1999./ 2000. nisam mogla da pomognem jednom preslatkom devojčurku od 16. godina koji se motao u rupičastom džemperku po autobuskoj stanici kod mene u gradu - jer je pobegla od kuće iz nekog ? grada jer ju je očuh već tri godine silovao i ona više nije to mogla da trpi...

U svoj njenoj muci, nije se brinula za to gde će noćas spavati i šta jesti već za to što je iza sebe ostavila troipogodišnju sestricu koju nije povela sa sobom... Plašila je se za nju - šta će sada s'njome biti...

Pitala sam je - dal' je rekla majci - i jeste... Prvo joj je rekla da laže a potom... ju je namrzla jer je majka tog očuha volela uprkos i tome...

Imala sam 20. godina i nisam znala niti za jedan način da joj pomognem.

Od tada - krivim sebe što je nisam dovela makar tu noć mojoj kući - nisam smela od mojih roditelja...

Pa ipak, ne objasni kako bi joj ti to kako znaš i umeš dalje pomogla...

1. To što se dešava u našoj neposrednoj okolini je horor! Policija, sudstvo, zdravstvo, porodica, komšiluk i ostali koji su nadležni NE REAGUJU.
To isto sam potom i ja rekla i zato i kažem da je na samom narodu da predizme nešto protiv svega ovoga - više nas je od svih tih ''demona''...

ONA se ponovo mučila, ponovo preživljavala pakao.
Za to ponovno preživljavanje - to je zeznuto u prvo vreme - posle je čak i preporučivo da se o tim stvarima što više priča... baš gubi s'vremenom na intezitetu bola a pri tom ga ne potiskuješ u podsvest odakle može samo da ti naškodi...

Misliš da je zadovoljna ovim što je uradila i sumom koju je dobila? Misliš li da joj je laknulo?
Nemam pojma dal je i kakve i kolike pare dobila...

Ima ljudi i sa malo su zadovoljni...

A to što je uradila - svaka joj čast - i ako je preživela dok je ćutala - tek će sad kad je progovorila...

Znaš li koliko bolesnika gleda ovu emisiju i naslađuje se tuđom mukom a ne kao što ti misliš, saoseća sa njima?
Ovde prvopomenuto - sigurno da ima takvih... Lično nisam u stanju da uopšte poimam njihovo psihičko i duhovno stanje - za mene lično to predstavlja totalnu poremećenost...

Ipak - sigurno ima i onih koji se saosećaju - evo mi se saosećamo a jesmo ili nismo gledali - svejedno...

Da li si se zapitala ko je nagovorio na ovaj postupak? I konačno, da li bi TI, da se ne daj Bože, tebi to desilo, isto uradila?
Za taj nagovor - nisam al' sad kad pomenu - možda neki sadašnji mučitelj - mada mislim da ipak nije već da živi sama - zaista nisam dotle stigla...

A za ovo drugo - daj ili ne daj Bože nema ništa s'tim - ne bih baš u konkretno toj emisiji jer bi mi bilo degutantno da pričam o svojoj intimi pa i o svojim deformisanim pogreškama tokom života tako javno kad ih se već stidim ALI da nema tih nekih takvih pitanja već isključivo razgovora na temu dal' sam zlostavljana i drugo na tu temu BIH ali ne bih to uradila za pare - jer mi nije nužda - ali bih bud zašto nizašto - o tome JAVNO i na sva usta govorila kome god bi bio spreman da me sluša i u ma kojoj emisiji...

A sad - da mi trebaju pare - ne znam - zaista ne mogu da lažno morališem i da se ograđujem kako ne bih kad nužda zakon menja...

Samo znaj - ni rođena majka nema za te priče živaca... a kamoli - stranci - veruj mi...

a što se Adanje tiče i toga što je 100% masonka (ako uopšte aludiraš na to) - ne znači da su njene reportaže i reportaže u njenoj emisiji, kao ni slike koje pokazuju tokom nje - nešto što bi trebalo kad je već tu - zaobići...

Da je gotivim - ne gotivim ali mi je emisija ok...

Sad ? na šta ti misliš?

Nego - valjda si shvatila da te nisam razumela pa ti se izvinjavam 90% ali i sama si nekih makar 10% kriva

Uostalom - zašto bi svi morali da se po svim pitanjima složimo?

Evo, sad sam te, na sreću - bolje razumela pa opet mislim da negde propuštaš da uvidiš sve oblike istine ove priče...

Dakle - emisija - degute

Julka, mučenica koja je iskoristila kol'ko tol'ko njih - znala je ona u šta se upušta... - i ipak postala makar moj lični heroj ...

Pozzzdrav i opet - pardon za moj deo učešća u nesporazumu

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Ok, samo još jedan nesporazum...citirala si nešto što ja nisam rekla, tačnije citirala si sebe mislim
Citat:
Max 357
Lično smatram da su pedofilija, incest, nasilje u porodici, vršnjačko nasilje, narkomanija, alkoholizam i ostale bolesti zavisnosti, mobing, korupcija, siromaštvo i td. teme koje ne treba da budu tabu već konstantno forsirane u prvi plan zajedno sa kontakt opcijama, grupama i institucijama koje bi stale naspram njih...
a nastavak tj ovo

Ovim ljudima je potrebna pomoć, lek, lepa reč, zaštita. Ovo je najgora moguća zloupotreba ljudi, iživljavanje nad očajnicima, nesrećnicima, paćenicima i ljudima bez nade. Televizije koje emituju ovakve emisije bi trebalo zabraniti, a od njih su još gori svi oni koji te emisije gledaju.

jeste moje.

Izvinjavam se i ja tebi za moj deo nesporazuma :) . U suštini, saglasne smo oko svega uz minimalne razlike.

Ah, da, da pojasnim i ono što sam rekla: "pomogla bih joj kako znam i umem". To ne podrazumeva da znam kako i da umem, nego se tako kod nas kaže (Kao kad bih rekla moram da stignem negde do 8 pa kako god znam i umem)... Preciznije, pokušala bih sve što je u mojoj moći.

Indirektno, televizija ostvaruje profit preko reklama. Veća gledanost, bombaste emisije, veća cena po sekundi reklame. Mislim da to tako funkcioniše. Zato sam i rekla da je svaka takva priča zloupotreba.

Eto, drago mi je da smo se sporazumele, konačno, na istoj smo strani.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2010
Poruka
119
kao prvo znate da je doslo vreme da bi rodjeni brat bratu zab'o noz u ledja radi para , parceta zemlje i ostalih gluposti.

kao drugo znate da pink vodi ljutu bitku sa RTS - om o tome ko koliko ima gledaoca , pa svaki dan obe televizije izjavljuju kako su one najgledanije .

sto se ovog kviza tice , nije ostavio veliki utisak , zao mi je sto se ovo dogodilo , ali to se nije moralo dogoditi, kao sto kazete 'bila je vukovac' mogla je vec da se prijavi za visoki napon il neki slucan kviz, kad vec zna kakva joj je sudbina tamo , verovatno je ranije gledala tu emisiju. e posto sam i ja gledao par tih emisija i u 99% slucajeva je bilo mnogo toga vulgarnog da ne kazem bludnickog , pitanje je dal oni ubaciju svakog ko se prijavi ili samo one sa najcrnjom proslosti da bi podigli rating ? mislim da ima ljudi kod kojih bi mogli naci da su 'komsiji krali jaja u mladosti''

razumem i njenu finanskisku situaciju , ali kao sto je neko rekao mislim da to sto je dozivela nije vredno tih 500.000, moze se uvek posteno zaraditi koji dinar...

a sto se incesta tice kao sto je naveo Big moca

moj zaključak je:Onog momenta kad nekom incest padne na pamet,tog istog momenta treba da uzme konopac i da se obesi.

slazem se u potpunosti , taj ne zasluzuje da zivi , i ako se sam ne obesi trebaju ga drugi obesiti.

ali kao znate 99% incest slucajeva se desi pod dejstvom Alkohola , zbog teskog zivota se resenje pronalazi u alkoholu, a drzava hoce da se bori protiv incesta i zrtva nasilja u porodici ? a kako kada reklamira na svakom cosku alkohol ? kad od njega uzima pare na poreze i ostalo ? ne drzava nece da se bori protiv toga , oni imaju dobit od toga , ni policija ni SOS niko ne moze pomoci kada u svakom trenutku svakom moze doci pijan otac kuci....... , moze mozda da reaguje posle , ali ono sto ostaje ne moze nicim ni platiti ni vratiti..

tako da mislim da bi se to jedino moglo resiti ukidanjem alkohola u srbiji , a ne reklamiranja i navlacenja naroda , najbolje pivo, pivo za drustvo i ostale gluposti , iako lepo reklama izgleda ,ono sto dolazi posle je horor ... a niko o tome ne razmislja..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Čovek bez obzira na bilo kakvu sumu novca treba da sačuva svoju privatnost.

Natrag