Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Trenazer za bicikl

H

Hawk29897

Član
#1
Zanima me da li neko mozda zna gde mogu nabaviti trenazere u Srbiji po povoljnoj ceni, nov sa garancijom, da li moze da se posalje na kucnu adresu ili mi jedine opcije preostaju Amazon i eBay? Iz Subotice sam i tezak sam 98kg, imam oko 20+ kg sala viska. Smatram da su ovo relevantne informacije, s' obzirom da ne moze svaki model na odredjenu tezinu i mozda postoji neka radnja u Subotici koja vec prodaje trenazere po razumnim cenama. Spreman sam da potrosim do 250 Eura. I mislim konkretno na ovakve vrste trenazera: http://road.cc/sites/default/files/...roducts/Clarke CCTI trainer.jpg?itok=df2q9O_M a ne na sobne bicikle. To mi ne treba, imam biciklo samo mi treba trenazer. Zelim da nabavim trenazer iskljucivo radi poboljsanja kondicije i smanjivanja kila. Svestan sam da bi jedan mogao da smanji kilazu da mora da trosi vise kalorija nego sto unese dnevno i da to traje vremenski dugo. Znam da bi bio najbolji i najefikasniji nacin za to da se uradi putem neke dobro uskladjene dijete. Medjutim, ja sam vec bio na dijeti, imao sam i pri tome nivo D vitamina ispod granice normale(dijeta nije dovela do toga, to je bilo mnogo pre dijete iz meni nepoznatih razloga) i ne pada mi napamet da opet radim tako nesta.

Voleo bih da cujem misljenje iskusnih ljudi sa trenazerima, za sta su dobri i sta mogu da ocekujem od njih, kao i koliko dugo mogu da traju, kako mogu da ih odrazavam da sto duze traju itd.
 

Top