Treba mi GRAFICKA HITNO!!!!!!!

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Druze jel ti to trazis bas prodavca ili predlog,posto za te pare jedino neku polovnu mozes da uzmes...

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
Evo mi je maticna ploca (stara je ko ......) i treba mi graficka do 2500 din ( ali da bude 256 mb ili bolja :D) Unapred hvala

MSI Global – Mainboard - K8N Neo3
Pa i nije ti losa Maticna, imas slot i za AGP i za PCI Express x16 graficke, pa da biras ?
Za cenu koju mislis da das, nema novih, zao mi je, samo polovnih, znaci najlakse na Limundu ili u nekom servisu pitas. 256 Mb rama ces nac za tu cenu i kad vec mozes zbog ploce birat, biraj da bude: PCI Express x16, sadasnja generacija.
3700 ti je recimo ova, sa 3 godine garancije: MSI ATI R5450-MD512H/650MHz/1600MHz 512MB DDRIII/64Bit/PCI-E 16x/max 2560x1600.
To je to, poz

Član
Učlanjen(a)
08.03.2011
Poruka
3
znam ja za AGP, ali video sam na nekim grafickim karticama da one traze 2.0 PCI Express pa nisam znao dali mogu da ih podrzim jer imam 1.0 PCI Express a meni samo treba neka grafika sa novijim VERTEX shader-om 2.0 ili nesto drugo , bar za ove novije igrice COD4 , COD5 ... uostalom hvala mogao bih i da produzim budzet, ali imam glupi procesor AMD sempron neki stari single-core

Dodato posle 22 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Auuuu pravo u penziju brate, sta to upgrade...

Znam da je stara maticna ali nemam dovoljno da kupim novu :( ali nadam se da ima neka graficka kartica :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.391
Po meni je bolje da kupis neku polovnu AGP grafiku, do nekih 3000 ili onu sto ti je preprucio tmaks65, da ne bacas dzabe pare na tu starudiju, jer na toj masini neces puno dobiti sa PCIeX karticom, koja ima uzan south bridge, e sad na tebi je da odlucis sta ces da radi, sto ne vidis da kupis neku masinu na otplatu sa AMD platformom, za nekih 400 evra mozes kupiti veoma dobru masinu i za game i za ostalo, jer ce tih 3500 hiljade da udje u prvu ratu za otplatu na 12 meseci, ako moze i 24 jos bolje, razmisli...
Evo ti link pa vidi sta mozes uzeti na cak do 36 meseci, odlicna konfa sa mogucnoscu za upgrade na ploci sa AM3 socket-om, kasnije mozes ubaciti i neki Phenom X4 9xx serije na nju.

Desktop računari | 'Altos Gamer X4 (MA4EHP-1), MSI 770/X4 640/4GB/1TB/AMD5750 1GB D5/DVDRW/500W | WinWin Računari

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Po meni je bolje da kupis neku polovnu AGP grafiku, do nekih 3000 ili onu sto ti je preprucio tmaks65, da ne bacas dzabe pare na tu starudiju, jer na toj masini neces puno dobiti sa PCIeX karticom, koja ima uzan south bridge, e sad na tebi je da odlucis sta ces da radi, sto ne vidis da kupis neku masinu na otplatu sa AMD platformom, za nekih 400 evra mozes kupiti veoma dobru masinu i za game i za ostalo, jer ce tih 3500 hiljade da udje u prvu ratu za otplatu na 12 meseci, ako moze i 24 jos bolje, razmisli...
Evo ti link pa vidi sta mozes uzeti na cak do 36 meseci, odlicna konfa sa mogucnoscu za upgrade na ploci sa AM3 socket-om, kasnije mozes ubaciti i neki Phenom X4 9xx serije na nju.

Desktop ra?�unari | 'Altos Gamer X4 (MA4EHP-1), MSI 770/X4 640/4GB/1TB/AMD5750 1GB D5/DVDRW/500W | WinWin Ra?�unari

A sto agp graficku?Skupe su i prevazidjene,bolje da covek uzme neku polovnu pci grafu koju ce moci da koristi i kad odluci da apgrejduje komp.A sto se tice tog semprona druze ne sekiraj se ludi su to procesori,ja sam rodjaku koji ima sempron 3000+ u 754 slotu dao moju staru ATI HD 4850-tku i prasi cak i Crysis na njemu!

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.391
Brate poenta je u tome da se uopste ne isplati upgrade na toj ploci, ja licno ne bih ni jednu grafiku stavio na nju skuplju od 20 evra, a 4850 kosta gotovo 100 evra skoro, dakle polovna oko 40-50, nije lud valjda da kupi tu grafu za ovu plocu sto sad ima, zato sam mu na kraju posta i preporucio da kupi celu masinu novu do 400 evra Max. i to na otplatu od 24 meseca, da se dzabe ne muci i trosi novac na nesto sto je prevazidjeno za ozbiljan uppgrade, a sto se mene tice moze da stavi i HD 5970 na nju ako hoce...
A da li ce da igra crysis, to je tek druga prica, jer treba i bolje napajanje za 4850, koja moze da povuce i skoro 200W, neka eksperimentise ako mu se isplati... pozzz:beach::beach:

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Druze uvredio si se a nisi shvatio sta hocu da kazem,mozda se i ne isplati upgrade ali ako covek nema velike zahteve opet ce ga malo ubrzati,plus napisao je i da mu treba graficka oko 20 evra pa ce za te pare naci bolju pci grafu nego agp a moze eventualno i da je upotrebi i na novoj ploci.A onu 4850 sam naveo samo kao primer da semproni iz te serije i nisu tako losi kao sto on misli tj nesto malo su losiji od athlona iz iste serije.
Pozz

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.391
Druze uvredio si se a nisi shvatio sta hocu da kazem,mozda se i ne isplati upgrade ali ako covek nema velike zahteve opet ce ga malo ubrzati,plus napisao je i da mu treba graficka oko 20 evra pa ce za te pare naci bolju pci grafu nego agp a moze eventualno i da je upotrebi i na novoj ploci.A onu 4850 sam naveo samo kao primer da semproni iz te serije i nisu tako losi kao sto on misli tj nesto malo su losiji od athlona iz iste serije.
Pozz

Ha, ha , ha, nema sta da se vredjam, nisi me uvredio brate, nego pricamo i diskutujemo, taj socket je star i neisplativ za upgrade u svakom slucaju, neka covek odluci sta ce da radi sa svojim kompom, meni je iskreno sve jedno, ako on vidi resenje u kupovini grafe, neka kupi, ja smatram da je to uzalud potrosen novac, cak i tih 20 evra je mnogo, nov komp je najbolje resenje, ako zeli komp za sve.
Nemoze da instal Win7, DDR RAM 333/400 Mhz je ocajno skup, za bolji game treba mu bar 1GB, a on ima dva slota, sto uslovljava samo vece module i to 2GB Max.

Natrag