Član
- Učlanjen(a)
- 08.03.2011
- Poruka
- 3
Evo mi je maticna ploca (stara je ko ......) i treba mi graficka do 2500 din ( ali da bude 256 mb ili bolja ) Unapred hvala
MSI Global – Mainboard - K8N Neo3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa i nije ti losa Maticna, imas slot i za AGP i za PCI Express x16 graficke, pa da biras ?Evo mi je maticna ploca (stara je ko ......) i treba mi graficka do 2500 din ( ali da bude 256 mb ili bolja ) Unapred hvala
Auuuu pravo u penziju brate, sta to upgrade...
Po meni je bolje da kupis neku polovnu AGP grafiku, do nekih 3000 ili onu sto ti je preprucio tmaks65, da ne bacas dzabe pare na tu starudiju, jer na toj masini neces puno dobiti sa PCIeX karticom, koja ima uzan south bridge, e sad na tebi je da odlucis sta ces da radi, sto ne vidis da kupis neku masinu na otplatu sa AMD platformom, za nekih 400 evra mozes kupiti veoma dobru masinu i za game i za ostalo, jer ce tih 3500 hiljade da udje u prvu ratu za otplatu na 12 meseci, ako moze i 24 jos bolje, razmisli...
Evo ti link pa vidi sta mozes uzeti na cak do 36 meseci, odlicna konfa sa mogucnoscu za upgrade na ploci sa AM3 socket-om, kasnije mozes ubaciti i neki Phenom X4 9xx serije na nju.
Desktop ra?�unari | 'Altos Gamer X4 (MA4EHP-1), MSI 770/X4 640/4GB/1TB/AMD5750 1GB D5/DVDRW/500W | WinWin Ra?�unari
Druze uvredio si se a nisi shvatio sta hocu da kazem,mozda se i ne isplati upgrade ali ako covek nema velike zahteve opet ce ga malo ubrzati,plus napisao je i da mu treba graficka oko 20 evra pa ce za te pare naci bolju pci grafu nego agp a moze eventualno i da je upotrebi i na novoj ploci.A onu 4850 sam naveo samo kao primer da semproni iz te serije i nisu tako losi kao sto on misli tj nesto malo su losiji od athlona iz iste serije.
Pozz