Treba li vam avantura za jednu noć

Član
Učlanjen(a)
01.03.2010
Poruka
18
To je moj stav. Ako sam se odlucila za brak, odlucila sam se za jednu osobu. Koliko puta je mlad covek u vezi...koliko mu se prohte. Veza za jedan dan, noc, mesec, ne bitno. Kako ne bih zelela da moj partner u braku to ne cini, ne cinim ni ja. Ne znam sta se busas. Nismo svi jednaki, kao sto vidis. Moguce da ce nam `lepo ponasanje´jednog dana dosaditi. Koliko se ljudi danas razvede...i svako ide svojim putem. Ne pravi budalu od onog drugog.

Naravno svako ima svoj stav,a osnovu tog stava cini karakter.yes3
 
Član
Učlanjen(a)
15.03.2010
Poruka
30
Ne osudjujem, ali u principu nisam za to, jednostavno nisam taj tip.

Ove duze 'seme' koje se baziraju samo na sexu su, mislim, jos gora opcija od one-night-standa. Kad-tad ce netko od njih dvoje razviti odredjene osjecaje, nastaje problem i jedna strana uvijek izvuce deblji kraj.
 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
194
Ne znam da li je to do vaspitanja ili do necaga drugog,ali mene su kao malog ucili da dobro razmislim pre nego sto nesto uradim,kako bilo u detinjstvu tako ostalo do danas.
Znaci prvo razmislim tj.odvagam sta ja dobijam sa tim seksom za jedno vece.
Dobijam
Zadovoljstvo,satisfakciju(da sam jos sposoban da odvojim zensku,a to je svim muskarcima bitno),i jos nesto malo
A sta gubim,ako se sazna(a uvek se sazna)
Savrsenu zenu,majku moga deteta,dete,porodicu,mir,blagostanje........

Iz svega ovoga kazem Ne nikola neces

Sada ce mi se mozda muski clanovi na forumu smejati,ali je tako.Imao sam dosta prilika i ponuda za te varijante,jer se dosta krecem,ali sam se uvek rukovodio cistom matematikom(gore prilozenom)
 
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Cestitam ti na hrabrosti da izneses licni stav koji je u kontradikciji sa Balkanskim sablonima,tipa-musko kad vara,frajer je ,a zena,pa ,zna se.
I ja sam za tako nesto.Dok sam bila devojka,mogla sam da biram sta hocu, koliko i kada.Izabrala sam sebi i ne vidim razlog zasto bih kvarila svoju bracnu srecu.Kazu "Zaklela se Zemlja Raju,da se tajne sve saznaju"
Jednostavno nemam potrebu da takvim ludorijama.Ne iz straha da ce se saznati.
 
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
generalno, ja sam ubeđen da nikome ne treba sex za jednu noć, ni jedan dan, ni jedan sat...baš nikom ni ko slobodnom/oj ni ko neslobodnom/oj...
ali da se dešava, dešava se, a da može da se preskoči ta egzibicija može...
sve zavisi da li je nekom u tim trenucima spao lanac ili jok...
 
Natrag
Top