Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izvini, samo mi daj jedan, ALI SAMO JEDAN zaista dobar razlog, zašto ne i u braku, ako je već na neki način u redu mimo braka? Ovo je prvi put da te citiram i komentarišem tvoje stavove, tako da, bar zasad neću izbljunuti, sve ono što mi je into the gray matter...Po meni je to donekle u redu, dok smo mladi-ludi. U braku to nikako ne podrzavam.
Izvini, samo mi daj jedan, ALI SAMO JEDAN zaista dobar razlog, zašto ne i u braku, ako je već na neki način u redu mimo braka? Ovo je prvi put da te citiram i komentarišem tvoje stavove, tako da, bar zasad neću izbljunuti, sve ono što mi je into the gray matter...
Davno među Srbadijom živi jedna dosetka: Da li možeš sebe naterati da ceo život jedeš samo pasulj?Postovanje + dovoljna kolicina perverznosti = nema potrebe...![]()
Izvini, samo mi daj jedan, ALI SAMO JEDAN zaista dobar razlog, zašto ne i u braku, ako je već na neki način u redu mimo braka? Ovo je prvi put da te citiram i komentarišem tvoje stavove, tako da, bar zasad neću izbljunuti, sve ono što mi je into the gray matter...
To je moj stav. Ako sam se odlucila za brak, odlucila sam se za jednu osobu. Koliko puta je mlad covek u vezi...koliko mu se prohte. Veza za jedan dan, noc, mesec, ne bitno. Kako ne bih zelela da moj partner u braku to ne cini, ne cinim ni ja. Ne znam sta se busas. Nismo svi jednaki, kao sto vidis. Moguce da ce nam `lepo ponasanje´jednog dana dosaditi. Koliko se ljudi danas razvede...i svako ide svojim putem. Ne pravi budalu od onog drugog.