Total tv

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.318
Eurosporta ima i na Totalu pozzz
Ma znam,malo sale.Kod mene u kraju su pre oko 5 godina imali dosta njih Total,ali je bilo dosta smetnji i prekida,i to nije problem,vec na poziv da se to resi majstori nisu htele da dolaze na vreme i nesto su stalno izmisljali i onda je poceo ovaj Kablovski i narod naveliko presao.Ima jedan komsija i kaze da je zadovoljan,verovatno su i oni uvideli da treba postovati korisnika,da bi bilo i zarade.I cak cini mi se da imaju vise programa nego na KDS-u,ali kod nas nema toliko smetnji sem kada nestane strujeu podstanici.Inace su sve opticki kablovi.U totalu ako dune malo jaci vetar pomeri tanjir i tu ispadne problem dok majstori dodju da poprave,a mi kakvi smo postali da je da se to uradi iz momenta.Sve u svemu svako uzme net koji njemu odgovara i koji je momentalno dostupan.
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
U novoj godini još više kanala u vašim paketima
27. jan 2015.

Kako bismo vam omogućili da uživate u dodatnim kanalima i još boljem kvalitetu slike, na samom početku 2015. godine, proširili smo ponudu postojećih paketa.

U okviru Start paketa od sada gledajte Prvi program Radio televizije Vojvodine. Total TV paket dobio je N1 HD iViasat Nature/History kanal.

U okviru HD paketa dodali smo dva kanala u visokoj rezoluciji – FOX HD i Fox Life HD.

Takođe, ljubitelji sporta imaće priliku da SK1 HD gledaju u okviru Total TV paketa, umesto u HD paketu kako je bilo do sada.
 
Natrag
Top