Total tv

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
24. okt 2014.

Najnovije vesti, talk show emisije, jutarnji program, kultura, sport i zabava, dokumentarni serijali, news portal i mobilna aplikacija.
N1 prva regionalna dvadesetčetvoročasovna news platforma i ekskluzivni CNN partner za region počinje sa radom 30. oktobra.

N1 ima tri regionalna centra u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, od kojih svaki ima svoju uređivačku politiku, novinare, TV studio, web i mob platformu. Sva tri studija proizvodiće tri odvojena sadržaja koji će se spajati u jedan regionalni program kada su u pitanju informacije koje budu interesovale publiku u sve tri zemlje.

Program će činiti najnovije vesti, „hard-talk“ i „soft-talk“ emisije, kvalitetan jutarnji program i sportski sadržaji.

Kao ekskluzivni partner CNN-a za region, N1 će biti u mogućnosti i da emituje CNN program koji smatra relevantnim za gledaoce u regionu. Istovremeno ova saradnja daje mogućnost da N1 emituje sadržaje iz regiona koji imaju globalni značaj na CNN-u.

N1 će biti dostupan i putem drugih vidova savremene komunikacije – N1 news portala na adresiwww.n1info.com, IOS, Android i Windows aplikacije.
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Klasik TV slavi 4. rođendan uz atraktivne premijere i hit komedije
27. okt 2014.

Regionalni filmski kanal, Klasik TV, ovaj mesec slavi svoj 4. rođendan i donosi mnoge atraktivne filmske poslastice. Na sam rođendan, od 27.10. na programu je ciklus filmova "Klasici na Klasiku: Komedije za sva vremena" koji će se emitovati ponedeljkom i utorkom u 22h, sve do 25.11. Tu će gledaoci imati prilike da se nasmeju uz neke od najboljih ostvarenja sa ovih područja:


"Rad na određeno vreme" (1980.)
"Mi nismo anđeli" (1992.)
"Tko pjeva zlo ne misli" (1970.)
"Ko to tamo peva" (1980.)
"Profesionalac" (2003.)
"Laf u srcu" (1981.)
"Mrtav ladan" (2001.)
"Kad mrtvi zapjevaju" (1998.)
"Maratonci trče počasni krug" (1982.)
"Crna mačka beli mačor" (1998.)

Osim toga, sledeći mesec su na rasporedu i četiri filmske premijere; komedija "U ime oca i sina" 13.11. u 22h zatim drame; "Idu dani" 6.11. u 24h, "Rani snijeg u Münchenu" 20.11. u 22h i film "Hoću živjeti" 27.11. u 22h.

Uz bogati filmski program, Klasik TV je sve svoje gledaoce i filmske zaljubljenike odlučio da nagradi i brojnim nagradnim igrama. Ističemo nagradni kviz "Filmski sveznalica", od 25.10. na Klasik TV Facebook stranici u kome možete da proverite svoje poznavanje domaćeg filma, zabavite se i osvojite vredne nagrade: Smart TV, tablete, Klasik TV poklon pakete i majice.

Klasik TV je prisutan u svim državama bivše Jugoslavije, kao i u zatvorenim paketima prema dijaspori i na taj način ulazi u više od 1,7 miliona domaćinstava, među kojima redovno zauzima vodeće pozicije po gledanosti.

Gledajte Klasik TV i uživajte uz bogati filmski program i vredne nagrade.
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Preporuči Total TV
PRODUŽENA AKCIJA - PREPORUČITE NAS I GLEDAJTE TOTAL TV ZA SAMO 1 DINAR MESEČNO
Zbog velikog interesovanja, akcija preporuči prijatelja, produžava se do 31.10.2014. godine.

Da biste iskoristili popust za mesečnu pretplatu od 1 dinar, potrebno je da odštampate kupon sa sajta, unesete svoje podatke i date ga prijatelju koji želi da postane korisnik Total TV-a.

Novi korisnik, prilikom potpisivanja ugovora, prilaže kupon ovlašćenom partneru Total TV-a.

Nakon aktivacije korisnika koga ste preporučili, vaša pretplata za prvi naredni obračunski period će iznositi samo 1 dinar.



Kupon možete preuzeti ovde.

Napomena:

  • U akciji mogu učestvovati svi postojeći postpaid korisnici Total TV-a koji su izmirili svoja dospela dugovanja u trenutku preporuke novog korisnika (aktivacije usluge) i nemaju aktivnu drugu promotivnu akciju.
  • Naknadno slanje kupona nakon izvršene instalacije se ne priznaje.
  • Pravo na pretplatu od 1 dinar nije prenosivo na druga lica.
  • Korisnik može ostvariti pravo nakon aktivacije novog korisnika najviše tri puta.
  • Ponuda je važeća samo ukoliko je popunjeni obrazac kupona priložen ovlašćenom partneru prilikom instalacije usluge novom korisniku.
  • U akciji ne mogu učestvovati zaposleni u Total TV Srbija, članovi njihovih porodica (deca, roditelji, bračni drugovi, braća i sestre), kao ni povezana pravna lica (ovlašćeni partneri Total TV-a) i njihovi zaposleni.


Vaš Total TV
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Akcija besplatne digitalizacije
03. nov 2014.

Set-top boksovi za 5000 korisnika
Sa željom da što većem broju građana omogućimo da koriste sve prednosti naše digitalne televizije, pokrenuli smo akciju besplatne digitalizacije za najbržih 5000 korisnika. Oni će dobiti besplatno set-top boks uređaj na korišćenje, kao i instalaciju potrebne opreme bez nadoknade. Ovi korisnici digitalne kanale moći će da prate po ceni odabranog paketa bez ikakvih dodatnih troškova.

Akcija se odnosi na sve: na potpuno nove SBB, KDS, JET TV, Beogrid, D3i i Total TV korisnike, kao i postojeće korisnike SBB, KDS i JET TV osnovne kablovske televizije koji žele da pređu na digitalnu televiziju.

Takođe, omogućili smo korisnicima da dobiju odgovore na sva pitanja u vezi sa digitalizacijom, svakog radnog dana od 8.30 do 20.30 časova na besplatan broj 0800 400 400 za pozive sa fiksnih mreža, 011 400 1 400 za pozive sa mobilnih mreža ili posetom sajta www.digitalizujselako.rs.
 
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Ne razumem pitanje?

Kad ste tako dobri,sto ljudi u mom kraju naveliko prelaze sa totala na KDS
Ne znam stvarno , moguce je zato sto je to kablovska a ovo satelitska platforma i moguce jer imaju i arene i sport klubove ???!!
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top