Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A koliko brzina interneta treba da je? Moja je 5MBMozes gledati u ona dva Torrent addona koja sam postavio u ovoj temi....i rade ok....
obrisi stari i instaliraj novi.....
Nece nijedan da mu radi.....dok ne instalira Ace strim u racunaru...zatim TorrentEngine Suporte....a on to nema instalirano... (Miljan Vr)...
Taman sam hteo da se umesam, imam instalirano i jedno i drugo. Ucitava mi torent i nakon 20 sek pukne i zaledi xbmc...cek malo....ti pricas za MiljanVr....njemu treba ace stream da....a ja sam odgovarao clanu torpedoo....on je imao problem sa XBMC torent i ne sa torent TV....
Nece ni taj da mu radi.....dok ne instalira Ace strim u racunaru...zatim TorrentEngine Suporte....
...cek malo....ti pricas za MiljanVr....njemu treba ace stream da....a ja sam odgovarao clanu torpedoo....on je imao problem sa XBMC torent i ne sa torent TV....
A šta onda .... naše kokeDaaaaaaaaa ,znam ja kome si ti pricao........pa zato u zagradi i stavio nik na koga se odnosi.....
a napiso tu cisto da ako jos neko ima taj problem da zna da nemoze bez gore pomenutog........
aaaaaaaa.....nisi u pravu....samo za gledanje putem xbmc torent adon ne treba ace stream.....ace stream i ts engine potreban je za gledanje kanala putem torent tv adona....jer meni radi xbmc torent normalno bez tih alata.....Daaaaaaaaa ,znam ja kome si ti pricao........pa zato u zagradi i stavio nik na koga se odnosi.....
a napiso tu cisto da ako jos neko ima taj problem da zna da nemoze bez gore pomenutog........to jest da nece nijedan da radi dok se nema taj alat instaliran....
Taman sam hteo da se umesam, imam instalirano i jedno i drugo. Ucitava mi torent i nakon 20 sek pukne i zaledi xbmc
aaaaaaaa.....nisi u pravu....samo za gledanje putem xbmc torent adon ne treba ace stream.....ace stream i ts engine potreban je za gledanje kanala putem torent tv adona....jer meni radi xbmc torent normalno bez tih alata.....