Top 10 nacina da vas djevojka šutne

Član
Učlanjen(a)
15.06.2011
Poruka
88
A kad god sam ukljucivala mozak upadala sam u problem,pa ne vole bas muskarci zene sa ukljucenim mozgom izgleda.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Pošto je ovo tema o tome kako devojka šutira...pojam romantike devojke na različite načine shvataju...počev od bajke o nezamenljiuvoj vrednosti poljupca, dodira, prisnosti u svakom obliku do toga da je sve lepo ali dok devojke ne dobije nešto što se posredno ili neposredno može obračunati...i dalje nije to to. Ja sam razumeo da je ovde reč o nečemu što je malo naprednije od tinejdžerskih emocija i shvatanja muško-ženskih odnosa pre svega njihove površnosti a istovremeno i idealizovanja mada kad vidim kako je tema otvorena...moja je greška.
Suština...nastavak iz prethodnog posta...poređenje sa gljivom je jednostavno neumesno da ne kažem glupo yes3

Ne neću osporavati tvoje mišljenje jer ono je takvo kakvo jete i ok. ali kada se veza stvori na bilo kojoj osnovi interesa onda i traje dok tog interesa i ima. To i jeste razlog zašto je u ovoj mudrosti poređena sa gljivama. Kada pukne interes onda je to jako bolno jer gubitak inteesa je mnogima nenadoknadiv i žele ga po svaku cenu zadržati ne pitajući se šta to znači drugoj strani jer se pojavio novi interes. Svaki interes je slepa ulica, samo je razlika o onima koji su u toj ulici. Neki se zadovoljavaju dužinom te ulice a neki bi malo dalje.
Ovo je moje mišljenje i neosporavam tvoje ali ga niti ne prihvatam, kao verujem ni ti moje !!!
moj pozdrav.

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

A kad god sam ukljucivala mozak upadala sam u problem,pa ne vole bas muskarci zene sa ukljucenim mozgom izgleda.

Iz ovoga vidim da ti muškarci koje ti pominješ imaju više mana
1. najvredniji u svojim očima
2. jedino pametni u svojim očima
3. sebi dovoljni.
4. veliko mali - jadni !!!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.06.2009
Poruka
23
Mozak ON, mozak OFF. Hm? Fascinantno da kod nekih i ta opcija postoji?!
Ti imas bistar um, on nema pa si ti njemu odbojna?! Tipican zenski rezon hehe. A zasto on nije tebi odbojan, zato sto je glup?
Da budu ukras zemlje ove i da samo ulepšavaju.
Oooooooo kakva javna uvreda. Cccccccc
Jedan i sasvim dovoljan razlog da vas zena otpise.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315

Čini ti se. Pa kome odgovara žena koja će samo da klima glavom? Opet nije loše nekad da prećuti baš kad misli da je nešto "opako" smislila da sroči u lice, nije da nije yes3
Ali s druge strane demonstrirati ljubav prema ženi oćutkivanjem i visokim tonom nije rešenje. То је baš primitivan način dokazivanja nadmoći i tu nije ni reč o ljubavi, mada obično takvi muškarci sebe svrstaju u najveće emotivce.

Ne neću osporavati tvoje mišljenje jer ono je takvo kakvo jete i ok. ali kada se veza stvori na bilo kojoj osnovi interesa onda i traje dok tog interesa i ima. To i jeste razlog zašto je u ovoj mudrosti poređena sa gljivama. Kada pukne interes onda je to jako bolno jer gubitak inteesa je mnogima nenadoknadiv i žele ga po svaku cenu zadržati ne pitajući se šta to znači drugoj strani jer se pojavio novi interes. Svaki interes je slepa ulica, samo je razlika o onima koji su u toj ulici. Neki se zadovoljavaju dužinom te ulice a neki bi malo dalje.
Ovo je moje mišljenje i neosporavam tvoje ali ga niti ne prihvatam, kao verujem ni ti moje !!!
moj pozdrav.

Pa ono, jeste ;)
U svakoj vezi odraslih i zrelih osoba postoji interes. Kad kažem interes ne mislim da je bukvalno u pitanju obostrano-obavezujuć pravni posao gde obe strane strane imaju jasno utvrđena prava i obaveze...Koji interes konkretno je u pitanju npr voleti drugog ali po svaku cenu sačuvati svoje ja u onom delu koji je nedustupan za drugu osobu. Interes nije nešto na čemu počiva veza ali je u velikoj meri obeležava. Znači nije u pitanju ulica nego auto-put koji se ne može mimoići. Svako baratanje emocijama u pravcu razvijanja čiste i neporecive ljubavi nije samo naivno nego i pogrešno...zato se i ponavljaju slučajevi da se osećanja prema jednoj osobi kreću "od pakla do raja". Tu nikakvo iskustvo iz prethodne veze ne pomaže a najgore je ako ima za posledicu povučenost i samokažnjavanje...

Član
Učlanjen(a)
14.04.2011
Poruka
61
"Voleti drugog ali po svaku cenu sacuvati svoje ja u onom delu koji je nedostupan za drugu osobu".Ljubazno molim pojasnjenje ove misli.Sto se tice pakla i raja presla sam taj put u oba pravca a sve zbog idealizovanja i vere u bezgranicnu odanost partnera.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
"Voleti drugog ali po svaku cenu sacuvati svoje ja u onom delu koji je nedostupan za drugu osobu".Ljubazno molim pojasnjenje ove misli.Sto se tice pakla i raja presla sam taj put u oba pravca a sve zbog idealizovanja i vere u bezgranicnu odanost partnera.

To znači da deo ličnosti ostaje samo za sebe, kao sigurnost i samozaštita. Postoje razni konkretniji razlozi zašto se to čini npr strah od povrede koja je nekad doživljena da se ne ponovi opet ili je u pitanju igra. Igra je takmičenje a da bi se obezbedila pobeda nešto mora da ostane nepoznato za drugog učesnika.

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
death skroz delim tvoje misljenje..i ja mislim da je za zdrav odnos neophodan racio,jer mnoge propale veze,razocarenja upravo nastaju iz nekanalisanja emocija do racija..ustvari,zaljubljenost,osecanje te slatke opijenosti,,koja je hemijska,alhemijska veza dvoje,bazira se na strasti,:)...i ona je cesto privid ,iluzija..pravu sliku mozemo da vidimo tek kad ta magija nestaneyes3..zato je potrebno naci meru,kao u svemu..naravno treba se upustiti u neki odnos,ali otvorenih ociju...a ne u startu slepo idealizovati nekoga ko je ipak na pocetku stranac;)..

Natrag