Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pošto je ovo tema o tome kako devojka šutira...pojam romantike devojke na različite načine shvataju...počev od bajke o nezamenljiuvoj vrednosti poljupca, dodira, prisnosti u svakom obliku do toga da je sve lepo ali dok devojke ne dobije nešto što se posredno ili neposredno može obračunati...i dalje nije to to. Ja sam razumeo da je ovde reč o nečemu što je malo naprednije od tinejdžerskih emocija i shvatanja muško-ženskih odnosa pre svega njihove površnosti a istovremeno i idealizovanja mada kad vidim kako je tema otvorena...moja je greška.
Suština...nastavak iz prethodnog posta...poređenje sa gljivom je jednostavno neumesno da ne kažem glupo yes3
A kad god sam ukljucivala mozak upadala sam u problem,pa ne vole bas muskarci zene sa ukljucenim mozgom izgleda.
Oooooooo kakva javna uvreda. CcccccccDa budu ukras zemlje ove i da samo ulepšavaju.
A kad god sam ukljucivala mozak upadala sam u problem,pa ne vole bas muskarci zene sa ukljucenim mozgom izgleda.
Ne neću osporavati tvoje mišljenje jer ono je takvo kakvo jete i ok. ali kada se veza stvori na bilo kojoj osnovi interesa onda i traje dok tog interesa i ima. To i jeste razlog zašto je u ovoj mudrosti poređena sa gljivama. Kada pukne interes onda je to jako bolno jer gubitak inteesa je mnogima nenadoknadiv i žele ga po svaku cenu zadržati ne pitajući se šta to znači drugoj strani jer se pojavio novi interes. Svaki interes je slepa ulica, samo je razlika o onima koji su u toj ulici. Neki se zadovoljavaju dužinom te ulice a neki bi malo dalje.
Ovo je moje mišljenje i neosporavam tvoje ali ga niti ne prihvatam, kao verujem ni ti moje !!!
moj pozdrav.
Ocigledno jos nisam nasla pravog,i da me gleda i da me slusa.
Pa onda sta reci ,sem da su zene mnogo komplikovane,zar ne?
"Voleti drugog ali po svaku cenu sacuvati svoje ja u onom delu koji je nedostupan za drugu osobu".Ljubazno molim pojasnjenje ove misli.Sto se tice pakla i raja presla sam taj put u oba pravca a sve zbog idealizovanja i vere u bezgranicnu odanost partnera.