Top 10 nacina da vas djevojka šutne

Član
Učlanjen(a)
15.06.2011
Poruka
88
Pa ne znam sta je za tebe romantika ali za mene je to neuhvatljiv osecaj privlacnosti nesto lepo a neobjasnjivo nesto sto nema bas puno veze sa zdravim razumom.I postupci koji iz tog osecanja proisticu.Mislim takodje i da su svi zaljubljeni uvek i romanticni jer te dve stvari idu zajedno.Bar je kod mene tako.A ono za gljive i ostale biljcice bila je sala.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa ne znam sta je za tebe romantika ali za mene je to neuhvatljiv osecaj privlacnosti nesto lepo a neobjasnjivo nesto sto nema bas puno veze sa zdravim razumom.I postupci koji iz tog osecanja proisticu.Mislim takodje i da su svi zaljubljeni uvek i romanticni jer te dve stvari idu zajedno.Bar je kod mene tako.A ono za gljive i ostale biljcice bila je sala.

To sa gljivom je trebalo da ispadne pošalica, onako bukvalno da predstavi stanje stvari...opet kaže neumesna.
A tema se odnosi na post-romantizam kad je realnost postala surova i kad ti raznorazni momenti prisnosti i privlačnosti više nisu tako snažni kao nekada. Fino je to kad emocije vode vezu samo pre ili kasnije dođu na red sive možda ne ćelije pa se svi postupci preispituju. Onda ne samo da trenutno nije dobro nego ni ono pre nije bilo tako sjajno kao što je izgledalo a razlozi i objašnjenja mogu da idu u nedogled...

Član
Učlanjen(a)
15.06.2011
Poruka
88
Ocigledno mi razum nije jaca strana a i slabo vezbam,pa nisam bas sve ukapirala...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ocigledno mi razum nije jaca strana a i slabo vezbam,pa nisam bas sve ukapirala...

Nećemo tako. Htedoh reći da nije sve u emocijama. Ipak od emocija sve počinje nekada spasavaju vezu ali sa određenim uzrastom čovek počinje da razmišlja i o drugm stvarima i sličnostima sa partnerom pa na osnovu toga procenjuje međusobnu bliskost a i kroz to možda i bolje upoznaje sebe. Zato mi je neprirodno svako insistiranje na sirovim emocijama i manifestacijama ljubavi jer to samo po sebi nema budućnost jer će kad-tad dođi u kontakt sa razumom. Dok se to ne prihvati i dok se nastavlja po strogo bukvalnom prinicipu "samo želim da volim i da budem voljen(a) onda će se menjati partner dok se nađe pravi...zato i kažem vežbanjem tj menjanjam partnera čini se korak bliđe ka sanjanjoj sreći*.

Član
Učlanjen(a)
15.06.2011
Poruka
88
Znaci da batalim emocije i da ja prva sutnem njega...Jer kad razum pocne da radi svoje pa spadnu ruzicaste naocare ,e ode mast u propast!

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Znaci da batalim emocije i da ja prva sutnem njega...Jer kad razum pocne da radi svoje pa spadnu ruzicaste naocare ,e ode mast u propast!
A zbog čega loše zvuči - razmišljati glavom i prisustvo razuma smatrati suvišnim :dont-know:
Htedoh reći dokle god su emocije prva i poslednja stvar samo je pitanje vremena kada će mast da ode u propast.

Natrag