Član
Učlanjen(a)
12.02.2013
Poruka
117
Tt mod koju sam ubacio na tel za kamion je ok! A ista ta u tablet ubacena i nema opcije da izaberem kamionski mod tj uopste nema profila za vozilo? Zna li ko u cemu je problem

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.771
Ja da znam to bi uradio a ti ako si se nasao uvrijedjen ...I onda se pitamo zasto ljudi na ovaj forum dolaze samo da bi nesto pronasli a ne nesto i napisali.
Nisam ni najmanje uvređen, teško da ovakvi komentari mogu da me uvrede nakon svih ovih godina.
Tvoje pitanje, koje više zvuči kao zahtev, je u najmanju ruku neumesno (što iskreno nisam očekivao od starog člana), tako da nisam mogao da ne prokomentarišem.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.771
Tt mod koju sam ubacio na tel za kamion je ok! A ista ta u tablet ubacena i nema opcije da izaberem kamionski mod tj uopste nema profila za vozilo? Zna li ko u cemu je problem
Dodaj neku manju državu koja ima kamionski sadržaj, diskutovano je o tome već.

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.192
Nisam ni najmanje uvređen, teško da ovakvi komentari mogu da me uvrede nakon svih ovih godina.
Tvoje pitanje, koje više zvuči kao zahtev, je u najmanju ruku neumesno (što iskreno nisam očekivao od starog člana), tako da nisam mogao da ne prokomentarišem.

Pitanje je bilo moze li neko a ne hoce li neko da prepakuje. Ali sve je okkk. Necemo voditi raspravu ko je sta mislio ili ocekivao.

Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
Već smo o ovome pisali, https://serbianforum.org/threads/na...re-tom-tom-topmap.576525/page-66#post-3339307
Dovoljno je samo da izađeš iz aplikacije (da je zatvoriš) i ponovo otvoriš, pojaviće se u "Podešavanjima" i "Moje vozilo". To sam pretpostavio u EDIT 2, u međuvremenu proverio i radi.

Član
Učlanjen(a)
12.02.2013
Poruka
117
Ipak sam morao koju mapu skinuti pa onda i sad je ok...ali app treba barem 1 min da se pokrene sigurno! Ne znam zasto joj treba toliko vremena...nemam uopste one foldere voice da bih makao onoga strucnjaka jer je iritantan do bola...i to sam morao skinuti drugi "file manager" da bih uopste vidio folder od TT i to kad udjem dje treba za voice ......tt/files/serviceconecttors je poslednje sto vidim i to prazno

Učlanjen(a)
28.04.2021
Poruka
5
ja sam sa ovog linka downlodovao...i nije verzija 3212 ne

ja sam sa ovog linka downlodovao..ali nije verzija
3.2.12....nego je 3.1.38...je li to kod svakog od vas?
ispravka!!moguce je da je u sistemu nesto ostalo od
prosle verzije...ali nakon deinstaliranja...imam pravu verziju
hvala onome sto je ovu verziju modivao....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
143
Ajde da isprobam i ovo, po prethodnom uputstvu ubacih Jovankin glas ali iz opravdanih ZDRAVSTVENIH razloga narednih mesec dva ne mogu voziti.
Pregledao sam podešavanja ali ne nađoh simulaciju rute kao kod starog dobrog (danas po forumu videh kako za koga) iGo Prima.
Možda i ne postoji. Momci sa više znanja i iskustva neka instrukcija?
Hvala

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
@MarKaba
Dok ne ozdravis evo kako da simuliras rutu -

Samo kada si rutu kreirao, memorisao, ponovo ucitao, poslije - Upravljanje rutom - imas opciju Pusti pregled rute.

Ili ako si samo kreirao rutu - Tapni na tri tacke dole lijevo, skroluj na dole i imas ponovo opciju - Pusti pregled rute.

U zdravlje.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
143
Hvala na lepim željama. Donju putanju imam i na SD kao i na telefonu tako da nisam uspeo da ubacim Cvrkutanje Jovane. Problem je što je poslednji folder čini mi se files. Treba li kreirati ove sledeće i u poslednjem voices extractovati folder 110 sa kompletnim sadržajem?
HVALa
EDIT 1:
Zaboravih ... A gde kreirati ..na SD ili robot telefona?

EDIT 2:
Ipak će ovo morati kući preko laptopa pa lepo domaćinski sve pripremiti na PC i onda copy-paste na telefonu. Neće ležeći iz kreveta sa nepouzdanim Petel 7z aplikacijama.

Screenshot_20211219_224825.jpg

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: NiM
Natrag