Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nisam ni najmanje uvređen, teško da ovakvi komentari mogu da me uvrede nakon svih ovih godina.Ja da znam to bi uradio a ti ako si se nasao uvrijedjen ...I onda se pitamo zasto ljudi na ovaj forum dolaze samo da bi nesto pronasli a ne nesto i napisali.
Dodaj neku manju državu koja ima kamionski sadržaj, diskutovano je o tome već.Tt mod koju sam ubacio na tel za kamion je ok! A ista ta u tablet ubacena i nema opcije da izaberem kamionski mod tj uopste nema profila za vozilo? Zna li ko u cemu je problem
Nisam ni najmanje uvređen, teško da ovakvi komentari mogu da me uvrede nakon svih ovih godina.
Tvoje pitanje, koje više zvuči kao zahtev, je u najmanju ruku neumesno (što iskreno nisam očekivao od starog člana), tako da nisam mogao da ne prokomentarišem.
Već smo o ovome pisali, https://serbianforum.org/threads/na...re-tom-tom-topmap.576525/page-66#post-3339307Tt mod koju sam ubacio na tel za kamion je ok! A ista ta u tablet ubacena i nema opcije da izaberem kamionski mod tj uopste nema profila za vozilo? Zna li ko u cemu je problem
ispravka!!moguce je da je u sistemu nesto ostalo odja sam sa ovog linka downlodovao...i nije verzija 3212 ne
ja sam sa ovog linka downlodovao..ali nije verzija
3.2.12....nego je 3.1.38...je li to kod svakog od vas?