Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@ neshagbgd speedcameras ova treca metoda meni nece da radi. Napominjem da nisam koristio "original" vec sam menjao i ubacivao nase kao kod poljske met. i nece.
Da li je nekome uspelo?
koja treca metoda? meni na full europe radi sve kako treba@ neshagbgd speedcameras ova treca metoda meni nece da radi. Napominjem da nisam koristio "original" vec sam menjao i ubacivao nase kao kod poljske met. i nece.
Da li je nekome uspelo?
Daj mi upustvo kako i sta si uradio i posalji mi sve fajlove na PM.Da. Ako si mislio ovo iz #71 kod mene radi i zvucno i vizuelno.
Mozda ti je zabunu unijelo ono iz uputstva oko kopiranja foldera 01 02 03.Daj mi upustvo kako i sta si uradio i posalji mi sve fajlove na PM.
Ja sam instalisao upravo ono iz #71. I tu imas u folderu 01 i Readme.txt, kojeg sam ja nazvao uputstvo po kojem sam uradio instalaciju.@nenadsenn
Sliku koju si postavio nema veze sa kamerama iz posta #71. Je li tako ili ne?
@nenadsenn
Sad mi je jasno. Ti si sve pomesao. Ikone su moje i nema ih #71 jer su njihove (zvanicne) kamere sa drugim ikonama.
Znaci rade ti kamere od ranije koje si instalirao. Zato ove ne mozes ni proveravati. Treba da obrises sve ranije fajlove pa tek onda da probas ove iz #71 posta.