Tko/što vas je danas nasmija(l)o?

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Internet je krcat svakakvih pa i komicnih stvari......tu je lako naci odgovor na temu.....yes3

Sada , malo pre davao sam odgovor - komentar .....na spam forunu ....po temi " Ko Je Najveci Spamer SF-a "..:)....Dok sam prilagao slicicu nigde gu nema..sorry..kad izadjoh a ona tuna...:yea:..

Član
Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
140
3 budaletine koje su sinoć došle po mene, prilazim autu, otvaraju mi vrata, trpaju bocu vina u ruke i krešte: "Daj mi vinaaa da se napijem", ali svatko je imao neku svoju verziju. :girl_haha: :girl_haha: A kad smo išli kući, pijani bratić se zezao da će sestrični koja je vozila zapaliti kosu pa sam ju zamislila s ovakvom frizurom =>
bald-monk-hair.jpg
i vrištala od smijeha do kuće, tako da su me mišići boljeli. :girl_haha: :girl_haha: Bambus. :girl_haha: :girl_haha:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
3 budaletine koje su sinoć došle po mene, prilazim autu, otvaraju mi vrata, trpaju bocu vina u ruke i krešte: "Daj mi vinaaa da se napijem", ali svatko je imao neku svoju verziju. :girl_haha: :girl_haha: A kad smo išli kući, pijani bratić se zezao da će sestrični koja je vozila zapaliti kosu pa sam ju zamislila s ovakvom frizurom =>
bald-monk-hair.jpg
i vrištala od smijeha do kuće, tako da su me mišići boljeli. :girl_haha: :girl_haha: Bambus. :girl_haha: :girl_haha:

Hahahahahahaha zamisli koliki retard treba da budeš da bi se ovako ošišao ROFL

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
356
Molim one senzibilnije članove foruma da ne čitaju ovaj post.

... danas me je nasmejao jedan glupi crni, skroz crni, vic ...

Slušajte:

Brodolom. Na jednoj od nepotopljenih paluba stoje pedijatar, advokat, svestenik i mnogo dece koja vriste.
-Decu, decu spasavajte - vice pedijatar ljudima koji su u spasilackim camcima.
-Ma je bes decu ! - uzvraca advokat gledajuci pre svega svoj interes.

Na to se svestenik naginje advokatu i tihim glasom ga pita :

-Mislite li da imamo vremena ?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Molim one senzibilnije članove foruma da ne čitaju ovaj post.

... danas me je nasmejao jedan glupi crni, skroz crni, vic ...

Slušajte:

Brodolom. Na jednoj od nepotopljenih paluba stoje pedijatar, advokat, svestenik i mnogo dece koja vriste.
-Decu, decu spasavajte - vice pedijatar ljudima koji su u spasilackim camcima.
-Ma je bes decu ! - uzvraca advokat gledajuci pre svega svoj interes.

Na to se svestenik naginje advokatu i tihim glasom ga pita :

-Mislite li da imamo vremena ?

Joj bolestiiiiiiiiiiiiiiiiiisuicide

Natrag