Tko/što vas je danas nasmija(l)o?

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Evo bas dolazim sa - kompjutera - pitanja i odgovor - ......dva puta odgovaram coveku na pitanje o IP adreso.....i svaki put kad izadjem na - pitanja i odgovori -...nema ni mog posta ni odgovora......ne znam kako da mu odgovorim.....
Izgleda da im "baguje" ovaj novi program za SF......

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Danas smo ja i koleginica gledale kroz prozor kako se macor sa mackom pari..eee pa odlepila sam od smeha..prvo su se merkali jedno petnaest minuta sa sve mjaukanjem..koje je licilo na pitanja sa macorove strane a odgovore sa mackine strane..onda su se priblizavali jedno drugom mic po mic..jedno petnaest minuta..a razmak izmedju njih je bio svega pola metra..Bas kad je bilo najzabavnije..udje sef i kaze..:,,Dobro vas dve sta to ima napolju tako zabavno kad se toliko smejete i ceo hodnik odjekuje..nemojte da vas sad ocerupam kokoske jedne...pisss svaka na svoje mesto,,
Mislim... kad je rekao pisss da sam vrisnula od smeha...naravno i macke je prekinuo u njihovoj radnji.. pobegle su glavom bez obzira.. :dntknw: kuku.. jadne mackice..:(

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Nasmejao sam sam sebe. Nekoliko puta me izbacio google pretrazivac i taman kad sam se pitao u cemu je jbn problem, shvatio sam da sve vreme klikcem na back .....

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Juce sam izblamirala samu sebe jer sam u gradu srdacno izljubila zenu koju ne poznajem . yes3
Nakon toga mi je neko dete ,ne vise od 15-16 godina, prislo i reklo mi "jel moze broj mnogo si slatka"zapitah onako zaprepascena broj cega,mozda patika :???:To ne bi uopste bilo tako smesno da ja ove godine ne proslavljam trideset peti rodjus .wacko2wacko2wacko2

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Juce sam izblamirala samu sebe jer sam u gradu srdacno izljubila zenu koju ne poznajem . yes3
Nakon toga mi je neko dete ,ne vise od 15-16 godina, prislo i reklo mi "jel moze broj mnogo si slatka"zapitah onako zaprepascena broj cega,mozda patika :???:To ne bi uopste bilo tako smesno da ja ove godine ne proslavljam trideset peti rodjus .wacko2wacko2wacko2

Mora da izgledaš "k'o avion" čim je mali tražio broj! Svaka čast! :D

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966

E jbg, da sam znao da si to ti ne bih poslao klinca ......

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
CITIRAM:

Trazim film

Trazim film strani

opis: po danu je on vuk a ona zena

a po nocu je on covjek a ona ptica ili obrnuto

tako dase vide samo dok sunce izlazi

ako neko zna o kojem s filmu radi nek pomogne

hvala

-----------------------------------

VIŠE NA:

http://serbianforum.org/pitanja-i-zahtevi/128030-trazim-film.html

Brate ovaj opis nije ni malo smešan ...čak i znam koji je film...Smešno je kad mi neko pošalje (na forumu jednog domaćeg radija) privatnu poruku sa ovakvim opisom:
"e brate znaš onu melodiju ,kao zviždi tiiitiiriiriri tiit ririri titiriri ....veoma je zarazna melodija"
Posle 20 minuta smeha pošaljem mu prvu pesmu koja mi je pala na pamet i što je najžešći fazon pogodim iz prve...
Radilo se o ovoj
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i8fubUBQTJI&amp;hl=en_US&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param>[raw]<embed src="http://www.youtube.com/v/i8fubUBQTJI&amp;hl=en_US&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

Natrag