Tko đavla na ručak pozove, đav’o mu s legijom demona na vrata dođe

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne treba suditi na osnovu pojedinacnih slucajeva, i generalizovati.

 Kada bi smo tako gledali - ni jedna crkva ne bi bila ispravna, jer u svim drugim ima zloupotreba, kradje, tuce, pretvaranja..itd..

Bitno je sta odredjena crkva uci, da li je to po bibliji ili ne.

A gresaka u radu ima svida.

Evo:

 velikeistinebiblije.blogspot.com

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne treba suditi na osnovu pojedinacnih slucajeva, i generalizovati.

Čovjek koji ovo iznosi ujedno i argumentira kako sakrivanje identiteta od adventista koji love ljude da ih privedu “u svoj tor kao ovce za šišanje” jeste pravilo, a ne pojedinačni slučajevi kao izuzeci.

Evo:

Hvala Bogu, ti sam pokaza i dokaza da lažeš. Evo, odoh ja provjeriti na ovoj tvojoj ‘blog-stranici’, i gle što tamo nađoh: Desetine i desetine stranica teksta ostavio si na ovome svome blogu, ali, nula puta riječ ‘Adventist’, nula puta ‘crkva adventista sedmog dana’ i nula puta ime ‘Ellen White’ i nula puta EGW.
Zaključak:
Dakle, k’o zmija noge kriješ na svome blogu kojoj crkvi pripadaš i čija vjerovanja iznosiš. Također, k’o zmija noge kriješ da si sljedbenik proročice Ellen White. Očito je da se služiš taktikom prijevare ne bi li što više ljudi na prijevaru doveo u svoju subotarsku sektu. Trebaju vam “ovce za šišanje”. :)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja sam ti pokazao da nije pravilo.

Jer svuda u svetu pa i ovde Adventisti nastupaju pod punim imenom.

Idi na sajtove Adventisticke crkve.
Uzmi pozivnice za predavanja i koncetre, slusaj obavestenja, vidi ko izdaje knjige i casopise..itd..

Dakle, iznosis neistine.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jer svuda u svetu pa i ovde Adventisti nastupaju pod punim imenom.

Lažeš. Besramno lažeš. Baš sam jutros posjetio tvoj blog, za koji si ostavio link, i tamo nađem desetine i desetine stranica teksta, ali, nula puta riječ ‘Adventist’, nula puta ‘crkva adventista sedmog dana’ i nula puta ime ‘Ellen White’ i nula puta EGW. Očito je da se i ti služiš taktikom prijevare ne bi li što više ljudi na prijevaru doveo u svoju subotarsku sektu. Trebaju vam “ovce za šišanje”. :)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Na mojoj stranici i nema tekstova Ellen White, jer da ima ja bih stavio izvor.

Takodje, moja stranica nije stranica Adventisticke crkve, jer ja ne radim zvanicno u crkvi.

To je moja privatna stranica sa ucenjem biblije i biblijskim tekstovima.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Na mojoj stranici i nema tekstova Ellen White, jer da ima ja bih stavio izvor.

Hrpa je njezinih učenja u tvojim tekstovima na toj stranici, ali očito imaš taktiku američkih subotara prevaranata, koji prešućuju na početku čiji otrov ljudima pokušavaju prodati. Adventizam sedmog dana i "dilanje droge" funkcioniraju na potpuno isti način. Tako i dileri droge, kao adventisti, prešućuju novim potencijalnim narkomanima pogibeljne posljedice drogiranja, i čak su im spremni prve doze dati besplatno. Vrlo brzo ljudi postaju ovisnici, a tada veliki novac moraju ponijeti kada dilarima odlaze po svoju dozu bez koje više ne mogu. Tako i vi adventisti, pa i ti na svojoj blog-stranici, prešućuješ ljudima u početku kakav im drogu (nauk Ellen White) nudiš, pa kada ljudi o tome postanu 'ovisnici', onda im svima "uvalite hrpetinu knjiga Ellen White". :) Eno, neki dan ti ovdje upravo reče: Trebaju svi adventisti kupiti knjige Ellen White.

Takodje, moja stranica nije stranica Adventisticke crkve, jer ja ne radim zvanicno u crkvi.

Ovo je upravo tvoje priznanje da je sve ovo gore o vama adventistima i dilerima droge teška istina. Jer ti na toj svojoj stranici ništa drugo i ne radiš nego "prodaješ robu Ellen White i adventističke sekte", ali niti jednom riječju nisi naznačio: "Made in ASD sekta" ili "Made in Ellen White".

To je moja privatna stranica sa ucenjem biblije i biblijskim tekstovima.

Lažeš. U tim tvojim tekstovima postoje samo "zrnca istine" koja si ubacio u "otrov duha proroštva" kako bi prevario ljude i naveo ih da taj otrov progutaju. A da je ovo što ti pišeš, i na svojoj blog-stranici i ovdje na forumu, otrovno i lažno, pokazao sam ti maloprije na drugoj temi gdje ti Isusove riječi u Bibliji - "Danas ćeš biti sa mnom u raju" - proglašavaš krivotvorinom, samo zato da bi laž i bogohulnost, dakle otrov, Ellen White prikazao istinom i podvalio ga ljudima.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Lazes upravo ti.

A ja sam odgovorio.

Na toj mojoj stranici nema nicega od Ellen White, vec samo biblijske teme sa biblijskim citatima, sa kratkim uvodnim tekstom.

To svako moze da proveri ako ode na moju stranicu i sam se u to uveri, da nema nicega drugog osim biblije.

Ni moje izjave, ni Ellen White, ni bilo koga drugog.

A tvoja mrznja prema Ellen White i istini - je samo tvoja, i tvog oca sotone.

Evo:

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Na toj mojoj stranici nema nicega od Ellen White, vec samo biblijske teme sa biblijskim citatima, sa kratkim uvodnim tekstom.

To svako moze da proveri ako ode na moju stranicu i sam se u to uveri, da nema nicega drugog osim biblije.

Ni moje izjave, ni Ellen White, ni bilo koga drugog.

I ja provjerio i uvjerio se da "ta tvoja teologija", a točnije 'teologija plagijatorice Ellen White', nema baš nikakve veze s Biblijom. Dapače, naučavanje Ellen White i tvoje naučavanje je antibiblijsko. Vrlo lako ćemo ovo provjeriti.

Ellen White i vi njezini sljedbenici i klanjatelji naučavate, a i ti na svojoj blog-stranici, da je svetkovanje subote obvezno za kršćane. Zato, po deseti put nudim nagradu. Ovako:

Dobije nagradu od stotinu tisuća Eura, svatko tko u Novom zavjetu nađe i citira bar jedno mjesto koje opisuje, ili samo spominje, bogoslužje i euharistiju apostola s kršćanima u subotni dan.

P.S. Sve je jasno. Dvostruki dobitak te čeka. Ako nađeš takvo mjesto i citiraš ga, dokazao si naučavanje subotara da kršćani trebaju svetkovati subotu, i dobit ćeš nagradu od 100 tisuća Eura. Ali, ako ne citiraš takvo mjesto iz Biblije, značit će da ga nema, tada nećeš dobiti niti jedan Euro, a što je po vas subotare najstrašnije, bit će to tvoje priznanje da apostoli i prvi kršćani nisu nikada imali bogoslužbena i euharistijska okupljanja subotom.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja sam dao biblijske citate na mojoj stranici o tome, a ne bilo cije ucenje.

A ti si vec odavno izgubio 100 i 200000 eura, jer biblija to uci.

Evo:

"I svaki dan behu jednako jednodušno u crkvi, i lomljahu hleb po kućama, i primahu hranu s radošću i u prostoti srca,
Hvaleći Boga, i imajući milost u sviju ljudi.
A Gospod svaki dan umnožavaše društvo onih koji se spasavahu" ( dela 2. 46 - 47 ).

Dakle, svaki dan pa i Subotom su lomili hleb po Isusovoj zapovesti.

Da vidimo dalje:

"Jer koji sav zakon održi a sagreši u jednom, kriv je za sve,
Jer Onaj koji je rekao: Ne čini preljube, rekao je i: Ne ubij. Ako dakle ne učiniš preljube a ubiješ, postao si prestupnik zakona" ( Jakov 2. 10 - 12 ).

Dakle, treba drzati SVIH 10 zapovesti sa Subotom.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
"I svaki dan behu jednako jednodušno u crkvi, i lomljahu hleb po kućama, i primahu hranu s radošću i u prostoti srca,
Hvaleći Boga, i imajući milost u sviju ljudi.
A Gospod svaki dan umnožavaše društvo onih koji se spasavahu" ( dela 2. 46 - 47 ).

Dakle, svaki dan pa i Subotom su lomili hleb po Isusovoj zapovesti.

Ovo je opis sastajanja manjih kućnih zajednica, a ja sam tražio da nađeš i citiraš bar jedno mjesto koje opisuje, ili samo spominje, bogoslužje i euharistiju apostola s kršćanima u subotni dan. Dakle, nemaš takav citat. A to dalje znači da je to i tvoje priznanje da apostoli i prvi kršćani nisu nikada imali bogoslužbena i euharistijska okupljanja subotom.

Natrag