Na mojoj stranici i nema tekstova Ellen White, jer da ima ja bih stavio izvor.
Hrpa je njezinih učenja u tvojim tekstovima na toj stranici, ali očito imaš taktiku američkih subotara prevaranata, koji prešućuju na početku čiji otrov ljudima pokušavaju prodati. Adventizam sedmog dana i "dilanje droge" funkcioniraju na potpuno isti način. Tako i dileri droge, kao adventisti,
prešućuju novim potencijalnim narkomanima pogibeljne posljedice drogiranja, i čak su im spremni
prve doze dati besplatno. Vrlo brzo ljudi postaju ovisnici, a tada veliki novac moraju ponijeti kada dilarima odlaze po svoju dozu bez koje više ne mogu. Tako i vi adventisti, pa i ti na svojoj blog-stranici, prešućuješ ljudima u početku kakav im drogu (nauk Ellen White) nudiš, pa kada ljudi o tome postanu 'ovisnici', onda im svima "
uvalite hrpetinu knjiga Ellen White". Eno, neki dan ti ovdje upravo reče:
Trebaju svi adventisti kupiti knjige Ellen White.
Takodje, moja stranica nije stranica Adventisticke crkve, jer ja ne radim zvanicno u crkvi.
Ovo je upravo tvoje priznanje da je sve ovo gore o vama adventistima i dilerima droge teška istina. Jer ti na toj svojoj stranici ništa drugo i ne radiš nego "
prodaješ robu Ellen White i adventističke sekte", ali niti jednom riječju nisi naznačio:
"Made in ASD sekta" ili
"Made in Ellen White".
To je moja privatna stranica sa ucenjem biblije i biblijskim tekstovima.
Lažeš. U tim tvojim tekstovima postoje samo "
zrnca istine" koja si ubacio u "
otrov duha proroštva" kako bi prevario ljude i naveo ih da taj otrov progutaju. A da je ovo što ti pišeš, i na svojoj blog-stranici i ovdje na forumu, otrovno i lažno, pokazao sam ti maloprije na drugoj temi gdje ti Isusove riječi u Bibliji - "
Danas ćeš biti sa mnom u raju" - proglašavaš
krivotvorinom, samo zato da bi laž i bogohulnost, dakle otrov, Ellen White prikazao istinom i podvalio ga ljudima.