Kvalifikacije za Ligu Evrope : Galatasaray vs Tobol 4+ @ 2.3
Datum: 23-07-2009 ; Početak: 20:00h
Galatasaray je odigrao jednu prilicno losu utakmicu u gostima protiv Tobola, i ne ocekujem da bi sada kod kuce trebali da ih pregaze , ali to je vrlo moguc scenario, ali isto tako da bude puno golova na obe strane.Lavovi iz Turske su odlicna ekipa i trebali bi to vec jednom da pokazu, da malo zaplase i Tobol ali i svoje buduce protivnike.Trener Frank Rijkaard se nije bas najbolje snasao u prvom zvanincnom mecu na klupi Galatasaraya, i zabelezio slabasan remi u Kazahstanu. Sada se nada da njegovi igraci nece zakazati kao u proslom mecu i dopustiti ranu prednost Tobola. Zbog crvenog kartona u prvom mecu za Lavove nece igrati Alperslan Erdem . Jedini strelac u Kazahstanu je bio Milan Baros u 58' minutu , ali mislim da ce u ovom mecu prosto resetati golmana Tobola, ako uspeju da zaustave napade tima iz Kazahstana , bice im vrlo lako da okoncaju ovaj dvomec u svoju korist. Treba napomenuti da njima odgovara i rezultat 0:0, ali pozrtvovani Turci kao sto i jesu nece to dopustiti nego ce ici uvek na gol vise.
Iako je velika razlika izmedju ova dva tima to se iz prethodnog meca nije videlo, a moze da se desi da se ni u ovom mecu isto to ne pokaze. Ali moje misljenje uz par nedoumica je da Frank Rijkaard nece dopustiti sa svojih 11 igraca onakvo razocarenje pred svojim navijacima i priustiti im napokon jedan veci uzitak za radovanje. Moj predlog bi stoga bio 4 ili vise golova, sa solidnom kvotom.Srecno...
FT: 2:0