Tim Europe po vasem misljenju

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.369
Glasajte i ostavite sliku da vidimo kako vidite 11 najboljih igraca

Kod:
http://www1.uefa.com/fanzone/teamoftheyear/index.html
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
screenshot012h.jpg
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Pre svega da pohvalim temu. Odlična je.

A sada moj tim:
7e541774.png


Obrazložiću:

Casillas - Njega sam stavio samo zato što u izboru nema Buffona, a on je pored Gigia i Edwina van der Sara najbolji golman planete. Stavio sam ga pre holanđanina zato što je mlađi a i Edwin je slabo branio zbog povrede.

Dani Alves - Oko njega sam se najviše ''lomio''. Zašto? Pa zato što je u izboru za desnog beka stavljen Lahm(?). Opšte je poznato da je Lahm levi a ne desni bek. Da je bio stavljen među kandidate za svoju pravu poziciju izabrao bih bekovski par Alves-Lahm. Ovako, morao sam Alvesa na desni bok zato što je tu trenutno nedostižan u odnosu na sve kandidate.

Chiellini - Ne zato što obožavam Juve, ali jednostavno ko je pogledao bar jedan Juventusov meč jasno mu je da je Chiellini rame uz rame sa najboljima, kao što su: Nemanja Vidić, Carlesa Puyola Johna Terrya...
Bio sam u dilemi da li da pored našeg Nemanje, koji je ruku na srce najbolji svetski štoper, stavim Puyola kog nenormalno gotivim ili Giorgia, ali eto, mladost i želja su presudili.

Vidić - Kao što sam gore u objašnjenju za Chiellinia rekao, trenutno najbolji defanzivac Sveta. Nema tu šta da se priča, čovek je fantastičan. Slika i prilika naše zemlje :))).

Evra - Poslednjih godina, tj. od finala LŠ Monaco - Porto jedan od najboljih levih bekova sveta. Protekle sezone me nije impresionirao i da je među kandidatima za njegovo mesto bio Lahm ne bih se mnogo premišljao. Nemac bi imao prednost.

Xavi - Jedan od meni najdražih igrača. Čovek je pravi vođa i majstor fudbalske igre. Ima sve što savremeni veznjak treba da ima. Jedan je od najzaslužnijih (ako ne i najzaslužnijih) igrača za sve uspehe Barcelone i reprezentacije Španije. Trenutno najbolji vezni na Svetu.
Ujedno, on je i kapiten ovog mog tima.

Krasić - Verovatno ćete pomisliti da sam ga stavio zato što je Srbin. Ali ne, upravo je suprotno. Stavio sam ga zato što to svojim partijama kako u repki tako i u CSKA u potpunosti zaslužuje. Igra fantastično, traži ga pola Evrope i sigurno igra bolje ove godine od npr. Ronalda koji mu je, realno, u grupi ponuđenih jedini konkurent.

Iniesta - Na ovog momka ne treba puno trošiti reči. Pekao je svoj zanat od najboljeg, Xavia naravno. Ujedno, u paru sa njim čini pravi bedem koji prekida akcije, ali ih i stvara i realizuje. Fantastičan je.

Gourcuff - Preporodio se od kad je otišao iz Milana. Pokazao je svima da ima talenta i da su ga u Milanu totalno loše ocenili. Novi vođa reprezentacije Francuske, i već vođa Bordeauxa. Pravi je genijalac, tehničar, asistent. Igra pametno, možda novi Zidane.

Messi - Da li treba trošiti reči na ovog majstora? Zlatna lopta i njegove partije sve govore. Može sam da pobedi bilo koga. On na terenu stvara magiju.

Rooney - Bez sumnje, trenutno najbolji ''klasični'' napadač. Preporodio se od dolaska Capella na klupu nacionalnog tima Engleske i pruža neverovatne partije.

Trener: Guardiola - Kada je seo na klupu Barce svi su bili veliki skeptici ali on je pokazao da je vrhunski stručnjak baš kao što je bio i vrhunski igrač. Ono što je napravio od već moćne Barce i šta još uvek radi sa njom je neverovatno.


Eto, to je od prilike to, nadam se da nisam smorio. :):blum3:
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Kasiljas - mislim da je on tu najbolji golman od ponuđenih, mada ga ne gledam nešto naročito...

Ešli Kol - definitivno najbolji, nisam ni razmišljao, njegova igra, zalaganje, protrčavanje, centaršut, sve na nivou profesionalaca

Đorđo Kijelini - zbog Kimija (šalim se :blum3:) među ponuđenima posle Terija ga najviše cenim

Teri - šta reći, on mi je i kapiten

Daniel Alveš - jedina mana što je eksplozivan jako i ne zna da se kontroliše

Ćavi - jedna od glavnih Barsinih karika....

Aršavin - definitivno najveći napredak u ovoj i prošloj godini !

Krasić - slično kao i za Aršavina, dobar dribler, brz, odličan !

Gurkuf - eksplodirao sad u francuskoj, Milan to nije znao da iskoristi...

Mesi - no comment

Džeko - fantastično igra ove golove i zabija golove ;)

To bi bilo to, slika je u attachmentu
 

Prilozi

  • 11111.jpg
    11111.jpg
    79,1 KB · Pregleda: 25
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Odličan tim Bane, i ja sam se lomio oko Džeke, ali sam na kraju ipak odabrao Rooneya. ;)
 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ćavi i Iniesta, ostalih 9 mogu da budu i nakupci sa Kalenić pijace...
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
1z32urt.jpg


Значи Жерар је Жерар...да не објашњавам за остале...мада ја бих ПО МЕНИ овде убацио и Ивановића који ФЕНОМЕНАЛНО игра...по мени чак тренутно и боље од Видића...а највише сам се двоумио кога да ставим за нападаче...постављени су такви играчи да сваки има веома другачији стајл игре,а сви веома добро играју...не може се овде тек тако лако изабрати...али пак Месија нисам могао да не убацим...он је ипак много луд ...:)
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Da, još nešto da dodam, trebali su da stave Zaratea u napadače :blum3:

Izgleda da su kao kriterijum uzeti igrači koji igraju ove sezone u LŠ
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hmm, ne znam šta je nejasno ali kriterijumi su logični, u najboljem timu moraju biti oni koji su bili zapaženi u najjačem evropskom klupskom takmičenju a to je LG, zatim su tu nacionalna prvenstva i reprezentacija. Pre tome logično je da prednost ima igrač koji je na primer osvojio KŠ i dao te sezone 20 nego igrač koji u LŠ nije uradio ništa a u prvenstvu bio 4-5 i dao 30 golova. Takođe treba imati u vidu da su engleska i španska liga značajno jače u odnosu na italijansku i nemačku kao u naravno u odnosu na sve druge.
Zato nema tu mesta za Džeka, Gurkufa, Krasića i slične, ovde je ipak reč o najboljima :)
 
Natrag
Top