Tetovaže i pirsing

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Sto se tice tetovaza...to je privatna stvar svakog pojedinca,i tu se ne treba nikom mesati u izbor.
O ukusima se ne raspravlja,pa tako velicina i mesto tetovaze-sve zavisi od osobe do osobe.
Nekad su tetovaze bile tipa "JNA"+datum i mesto,a sada stvarno ima lepih slika.
Ja licno imam 2 tetovaze i zadovoljan sam njima...po meni ,treba dobro razmisliti sta ces istetovirati-da se ne bi kasnije kajao...

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Recimo tetovirati imena djevojaka van svake pameti................................ Jedan od primjera a sto ti janko kazes licni je izbor svakog

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ja ne volim tetovaže i nikada to ne bih uradila, ali mislim da svako ko reši da se tetovira, treba prvo da uradi privremenu, onu što traje valjda dve godine. Jedna moja poznanica je tako uradila, prva joj je bila privremena, ali se na nju navikla i bila je zadovoljna kako izgleda. Kad je ova počela da bledi, otišla je i uradila trajnu. Nikada se nije pokajala. Mislim da je to dobra varijanta.
Što se mene tiče, sviđa mi se Mehandi, ono što rade žene na istoku, slikanje kanom po telu. To bih možda i uradila, traje svega nedelju - dve i izgleda vrlo ženstveno.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
To si u pravu, za privremenu. Ja sam se godinama lomio oko toga da ili ne, bila je tu gomila ideja, mada ništa preterano kao na ovim slikama npr ali na kraju je ipak ispalo ne. Mada, nikad se ne zna.... ali ne verujem

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
One slike po meni spadaju u malo ekstremne...postoje i gore od njih.
Ali ima puno lepih,manjih slicica...cak postoje i 3D slike koje ekstra izgledaju.
Pa ko sta voli-neka izvoli.
Osnovno je da se DOBRO razmisli sta ce da se uradi...popravni je veoma tezak,a brisanje ostavlja tragove.

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
To si u pravu, za privremenu. Ja sam se godinama lomio oko toga da ili ne, bila je tu gomila ideja, mada ništa preterano kao na ovim slikama npr ali na kraju je ipak ispalo ne. Mada, nikad se ne zna.... ali ne verujem

ista priča i sa mnom, jeste da mogu da se skinu ako mi nekad dosade ili šta već...ma bolje ne

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Ja na sebi nikad ne bih nacrtala ni najmanju. Ne volim to. Nikad mi se nicija tetovaza nije dopala. Niti su mi osobe sa tim extremnim, gore, normalne. Meni je to skroz out. Zamislite samo one tetovaze iz JNA....ma strava...

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Nekadasnje tetovaze tipa "JNA" i slicno su se radile "primitivnim" alatom,samo igla (oprljena plamenom) i prosti crni ili tamno plavi tus...o nekim lepim konturama i oblicima nije bilo ni reci...samo umece autora.
E ove danasnje se rade masinicama,napredak cini svoje,a i dostupne su sve boje...proces sterilizacije se podrazumeva kao i zastita u toku rada(rukavice).
Postupak nakon uradjene tetovaze podrazumeva primenu antibiotske masti nekoliko puta dnevno 7-10 dana.

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.630
Sto se tice tetovaza...to je privatna stvar svakog pojedinca,i tu se ne treba nikom mesati u izbor.
O ukusima se ne raspravlja,pa tako velicina i mesto tetovaze-sve zavisi od osobe do osobe.
Nekad su tetovaze bile tipa "JNA"+datum i mesto,a sada stvarno ima lepih slika.
Ja licno imam 2 tetovaze i zadovoljan sam njima...po meni ,treba dobro razmisliti sta ces istetovirati-da se ne bi kasnije kajao...

Slažem se stvar ukusa niko od nas nije isti, ja imam istetoviranu narukvicu na desnoj ruci već nekih 10-ak godina.Ali tetovaže tipa koje su postavljene u prvom postu ne to mi je baš previše i ne sviđa mi se ni malo.

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Tetovaža je prvo stvar izbora, pa tek onda odluke, po meni...
Ukus da kažemo da stiže tek na kraju kad se tetovaža uradi...
Čovek koji je meni radio tetovažu ne uživa u svom poslu kad radi nekome ko radi tet reda radi ili zbog mode...
Ja je imam 10 godina a "lomio" sam se 15 godina... Nikad je nebi skinuo niti sam se ikada pokajao...
Nisam pristalica puno slika nikad bio, a ni ekstremnih varijanti...
I naravno tetovažu "nosiš" ili ne umeš da je "nosiš" pa zato nalikuje na modu...

Natrag