Tema za sve i svasta

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
evo i menewacko2
joooooj kako sam se prepala malopre...zamalo da se "udesim"...krenula cura s autom da kupi nesto....i zamislila se i 'ladno skrecem a ne gledam zamalo da me neka zena "pokupi":???:
eto ti lijepo kazu ne zene za volan...a zamislite ovo dvijewacko2
jooooooooj jos mi se noge tresu:fool::fool::fool:
P.S.Izasla je iz auta htjela da me tuce:???:
jedva ja obuzdah:fool:

Pazi!!! Zena za volanom! :D

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
mota mi se po glavi da uradim jos jedan tet ali neki diskretan malo ispod stomaka pa sam vec danima u tripu sta bi mogla nesto da se slaze sa vukom sto imam na ledjima :dntknw:

i danas sam bila da mi zameni monro pirs medjutim poludela sam nema nijednu sa kracom sipkicom ne mogu u gradu nigde naci moracu za bg ili pa ...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
mota mi se po glavi da uradim jos jedan tet ali neki diskretan malo ispod stomaka pa sam vec danima u tripu sta bi mogla nesto da se slaze sa vukom sto imam na ledjima

sto mora da ti se slaze sa wolf-om? hoces da radis tatoo nisko prema znamo vec cemu, znaci moze da bude i nesto romanticno, nesto sto pali muskarca i daje mu dodatnu energiju da tebe napali. nesto kao recimo plava orhideja ...

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
pa ne znam ja sam se nesto utripovala da mora da se slaze sa vukom ne znam sta mi bi ..
da htela bih nesto sexi sto pali muskarce haha citas mi misli ...nije ti losa ta ideja za cvetic ;) ae predlozi jos nesto :D

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
bio sam sa curom nekad davno koja je tu imala sarenog leptira, bilo je bas ono extra, nije bio veliki ali dovoljan da uzbudi. shvati ovo, muskarca pale simboli i da je u boji

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
ja sam nesto razmisljala posto volim macke pa onako neku malu mackicu crnu ili inicijale i nesto kao u fazonu vatra oko njih ...

i guglam po netu trazim neki simbol koji oznacava sexipilnost al mi nista ne izbacuje ako toga uopste ima

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
tesko da ces tamo nesto da izguglas. mozes macu ali da nije velika i gledaj da bude jednobojna i odradi neki detalj - ne vatru, previse nadrkano. ostavi neki cvetic pored, onako samo latice, bez drske i lisca ...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
pitaj kad god ti nesto treba. mozda necu uvek moci da ti pomognem ali tu sam da dam ideju yes3

Natrag