Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.331
Nema tog zla, o kome govoriš. Sve je potpuno legalno, i sve funkcioniše za našu dobrobit. Naučno-fantastično ideje o zloj eliti koja hoće da nas uništi vakcinom i parama ne mogu prihvatiti, jer naprosto toga nema.

Ti to ne možeš prihvatiti jer si "slijepac", pa ne vidiš, a ne zato što toga nema. Dapače, svijet je prepun zlih profitera, a pogotovo zlih pandemijskih profitera.

Mi moramo znati ko je neprijatelj. Neprijatelj je virus, i protiv toga se svet mora boriti. Amin.

Ali ne tako da se zarađuje na štetnom cjepivu protiv toga virusa.

Takođe neprijatelj je zlo u nama, protiv koga se moramo boriti.

Ti se protiv zla u sebi ne boriš, jer inače ne bi bio klanjatelj pandemijskih profitera - Billova i Sorosa.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.394
Važno je da ti "vidiš" ono što ne postoji. Ali ako je tebi satisfakcija da, se "boriš" protiv neprijatelja koji ne postoji, ok. Samo sebi nanosiš teret nepotreban. Uzgred, boriš se na pogrešnoj strani.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.331
Važno je da ti "vidiš" ono što ne postoji.

Nisam ja ništa vidio niti izmislio. Svjetski znanstvenici su pokazali i tvrde:

1. Imunitet cijepljenih je šest puta slabiji od imuniteta onih koji ga steknu preboljenjem. (Izraelski znanstvenici)

2. U bolnicama zbog Covida sve je veći porast cijepljenih. (Izraelski znanstvenici)

3. Što veća procijepljenost, to veći prijenos virusa i zaraze. (Američki znanstvanici)

Uzgred, boriš se na pogrešnoj strani.

Ja mislim da ste na pogrešnoj strani vi klanjatelji pandemijskih profitera - Billova i Sorosa.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.331
Možda izmislio nisi ali prevaren jesi

Znanstvena studija u SAD-u: Cijepljenje ne sprječava širenje pandemije, mora se promijeniti pristup bolesti​


Nova znanstvena studija istraživala je odnos između postotka cijepljenog stanovništva i novih slučajeva zaraze virusom COVID-19 u 68 država i 2947 okruga u SAD-u u razdoblju od 7 dana. Znanstvenici su došli do rezultata koji imaju drugačiju interpretaciju i predodžbu od one čija se naracija često pojavljuje u javnosti.

U posljednje vrijeme u medijima i prisutnoj javnosti često se može čitati da je cijepljenje jedina mogućnost u borbi s pandemijom COVID-19. To je narativ koji se mora promijeniti i stvoriti širi i drugačiji pristup borbi protiv ove bolesti, tvrdi ugledni NCBI.

Studija navodi okruge Chattahoochee (Georgia), McKinley (New Mexico) i Arecibo (Puerto Rico) koji imaju više od 90% populacije potpuno cijepljenih, a sve tri su klasificirane kao dijelovi zemlje s visokim prijenosom virusa.

Nasuprot tome, od 57 okruga koje je CDC klasificirao kao “nisko” prijenosni dijelovi zemlje, 26,3% ima postotak potpuno cijepljene populacije ispod 20%.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.394
Ovo sam već pokazao da je sporedna stvar..uopšte je nebitno da li ćeš se zaraziti jedanput ili dva puta...već da se ne razboliš težom varijantom. A upravo vakcnisani se razboljevaju većinski lakšom varijantom dok nevakcinsani težom.

Dakle, ova studiju uopšte ne pokazuje bilo šta loše kod vakcina. Mislim, mogao bih u detalje sada ići, i ukazti ti na pravi kontekst ovih studija koje ti izgleda ne shvataš dovoljno dobro, ali nije potrebno. Bitno je koliko vakcina sprečava teških varijanti oboljenja.

Ali si u zabludi da postoji elita koja hoće da potamani stanovništvo, i to vakcinama. Jer vakcine pomažu da osoba ne dobije teži oblik oboljenja koji vodi u smrt. A d li ćeš se razboleti jedan ili dva puta više lakšom varijantom je nebitno jer lakša varijnta ne ostavlja trajnije posledice, kao teža ko je preživi naravno,.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.331
Ali si u zabludi da postoji elita koja hoće da potamani stanovništvo, i to vakcinama.

Ja sam ti pokazao i dokazao da postoji "elita" (đavlija elita), na primjer Bill Gates, koji se protivio smanjenju cijene cjepivima kako bi cjepiva postala dostupna i siromašnijim nacijama. Osim što se zauzimao za skuplja cjepiva, pokazalo se da su ta cjepiva zapravo svojevrsni otrov, jer prema Izraelskom praćenju nekoliko milijuna ljudi pokazalo se da cjepivo smanji prirodni imunitet na jednu šestinu.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.394
Otrov ne može biti jer sprečava upravo najteže ishode. To je dokazano..na respiratorima 90% nevacinisani samo 10% vakcinisanih...

Kao drugo, ta studija u Izraelu je u reprintu, i nije još izašla zvanično. Sama stidija ima određenih manjkavosti...baš u toj proceni proporcijalnog oboljenjavanja. Glavna zamerka studiji je da oni koji su ispitani, nisu imali PCR proveru već su samo upitani da li su sada bolesni i da li su imali oboljenje. Problem je što su oni koji su negirali da su imali oboljenje ili da ga sad imaju, te to ušlo kao da nisu bili ili sada nisu bolesni, je u tome što oni koji su imali lakšu varijantu iz razloga što je bila lakša da je nisu ni prijavili ili ni sami znali da je imaju, već su to razumeli kao da se radi o gripu. Zato ta studija, nije ona kojoj se može pokloniti puno poverenje, baš iz ovog razloga, ove manjkavosti. Zaključci o imunitetu zasnovani na takvoj studiji su zaista veoma škakljivi iz tog razloga što se nije koristio PCR test.

Međutim, studije u Kentakiju ili sa Imperial Colege-a su pokzali da su vakciniasni dva do tri puta zaštićeniji od nevakcinsanih čak i u pogledu oboljevanja ili prenosa virsa. One su novije studije, i odrađene po boljem kriterijumu. Ova Izraelska, kažem još je u reprintu i tek treba da se vidi šta tačno pokazuje, s obzirom na ovaj ključni nedostatak...
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.331
Međutim, studije u Kentakiju ili sa Imperial Colege-a su pokzali da su vakciniasni dva do tri puta zaštićeniji od nevakcinsanih čak i u pogledu oboljevanja ili prenosa virsa. One su novije studije, i odrađene po boljem kriterijumu. Ova Izraelska, kažem još je u reprintu i tek treba da se vidi šta tačno pokazuje, s obzirom na ovaj ključni nedostatak...

Nisi objasnio zašto su bolnice sve punije i punije pacijenata koji su potpuno cijepljeni, i nisi odgovorio što misliš o "mudonji Gatesu" koji se protivio smanjenju cijene cjepiva da bi bila dostupna siromašnijima. Kakav je to filantrop?
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.394
Moraš shvatiti da sve ima svoj ispravan kontekst.
Kada pitaš o bolnicama, opet i tu sam rekao ranije, da je jedno završiti u bolnici a drugo na respiratoru. Na respiratoru su šanse za smrtni slučaj velike, gotovo 50%. Na respiratoru su 90% nevakcinisani.

Drugo, u nekim zemljama je preko 60% vakcinisanih i tamo je logično da u bolnicu dođe sve više vakcinisanih...a da ne pričam u zemljama gde su preko 70% vakcinisanih sa obe doze. No rekoh, i da dođu u bolnicu, nije reč o najtežim slučajevima već o srednje jačine slučajevima, a od tih srednje jačine slučajeva, preko 90% posto nevakcinisanih postanu najteži slučajevi i idu na respirator, dok je 10% vakcinisanih.

Što se izjave Bila Gejtsa tiče, kada stignem, ispitaću tačno ovo što je rekao.
 
Natrag
Top