Tvoj moto je ovakav - Ako nemate lijeka, šutite i pustite druge da ljudima daju otrov.
P.S. Ovo tvoje je ludost.
Ovako:
Lek je po svemu sudeci - andol, complex B vitamina i C vitamin!
Jer to je ono sto u Covid ambulanti kod nas medicinski radnici redovno piju! Niko nije vakcinisan i niko nije oboleo!
Odnosno ako neko i dobije "pozitivan rezultat" na testu, oni se nasmeju, pa kao odu malko na bolovanje na odmor i vrate se..
Sto govori sta?
Kod nas jos niko nije umro od toga! Svi se vrate!
Umro je mozda tamo neki covek od 40 godina, i to je jedan jedini slucaj u godinu dana za koji ja licno znam (od 'rekla kazala') , i pitanje zasto je umro! Da li je neodgovarajuca terapija ili neke udruzene bolesti..
Da je Covid stvarno toliko opasan, svi bi medju poznanicima imali barem 5 slucajeva umrlih! Jer ako uzmemo u obzir da prosecan covek ima 100 prijatelja, smrtnost od 5% bi odgovaralo - 5 poznatih slucajeva umrlih kod svakoga, sto tvrde da je stopa!
Da li vi poznajete barem 5 umrlih?
Ako nije tolika smrtnost, o kakvoj mi onda opasnoj bolesti pricamo? Pa ni 1% posto ljudi ne umire od toga!
Da li vi poznajete barem 1 umrlu osobu u svojoj okolini? A to bi odgovaralo stopi od 1%?
Ja bih rekao da vecina vas ne zna ni 1 osobu koja je umrla, a kamoli njih 5!
Ali za obolele "pozitivne" naravno svi znamo i imamo ih u okolini!
O cemu se tu onda radi?
Pa prosto je ko pasulj, ako si ucio osnovnu skolu, i nisi malouman, shvatices da to nije smrtonosna bolest, sta god da je!