- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Moje pitanje: Čime su to cijepljeni Irci?!?
Šećernom vodicom... ili tko zna kojim "produktom" sinova pogibli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moje pitanje: Čime su to cijepljeni Irci?!?
Bezakonje, Mire moj.
Nemci su rekli..smanjite proceduru za distribuciju i pojeftiniće. Eto u zakonskim okvirima a ne bezakonskim.
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/i...dna-od-superadministratorki-izasla-iz/0r7ws2d
Ipak, nije lek za sars-cov2. Perjanica Viber grupe za Ivermektin, Valentina Arsić Arsenijević napustila grupu kada je videla da su eksperti dve katedre Medicinskog fakulteta (Katedra za Mikrobiologiju i Katedra za Imunologiju) dostavile zavnično obaveštenje Dekanu Medicinskog fakulteta da ivermektin ne treba primenjivati u svrhe prevencije i lečenja infekcije virusom SARS-CoV-2 i bolesti COVID-19.
Dodje mi da se lupim sakom u celo..
Znaci pun internet gluposti, idiotizama i ti to gutas kao malo dete.. (nista drugo i nema, zbog cenzure).
Nemoj molim te, jer sada će da te optuži da ti je takav duh.....
Problem je u bezakonju(sa pravnog aspekta) i problemski u širem kontekstu vezanom za buduću praksu. Opasno je igrati se sa presedanima. Uvek će se posle neko za bilo šta pozvati na presedan i zatražiti ga. To je opasnost. Zato je dobro videti druge mogućnosti. A one postoje itekako. U smanjenju ogromne procedure u plasmanu vakcine na tržište. Dakle ima rešenja, nije ovo jedino. Pogrešno je onda tumačiti nečije pobude, sa ciljem da bismo tom čoveku pripisati u startu zle namere. To je takođe protiv zakona... Božije zakona(ne svedićoči lažno o bližnjem svom)Branis zlocinca Jovane! Koji od nas ne bi svoj patent poklonio covecanstvu ako on moze da posluzi za spasenje i dobrobit ljudi? Mislim ni jedan!
Tesla kakav god da je bio, zeleo je da svoj izum da pokloni covecanstvu, nije trazio nista za sebe. Ovaj s druge strane izmislja nekakve zakone.. Koji je to zakon iznad milosti i dobrobiti ljudske? Ne uci li nas i biblija da je milost iznad zakona?
Dakle, branis zlocinca, i pri tom navodis nekakve zapovesti, sto je jos gore, kao da mi lazemo na coveka!
Ne lazemo nista, on prosto nije dobar covek, jer da jeste sav svoj imetak bi poklonio! A sa druge strane ulozio bi sve napore da obori zakone koji sprecavaju besplatnu distribuciju, jer uslovi za to postoje!
Izvini molim te, ali milost je iznad zakona!
Umesto da se zalaze za potpuno ukidanje zarade na vakcine, on se zalaze za pojeftinjenje i nekakvo postovanje zakona? (a to je samo zato da bi odrzao profit..)
Ne Jovane, zakon ne vazi kada se radi o opstoj dobrobiti! Zakon ne vazi ni u slucaju vanrednih uslova (ni u jednoj zemlji), a takvi su upravo sada (vi ste ih stvorili)..
To sve govorim u slucaju da vakcina deluje i da je spas, sto ti zagovaras. Pa iako nama ona ne vredi, tebi vredi..
Pa znaci ti, ako se zalazes za vakcine, smatras ih delotvornim za spasenje ljudskog roda, moras osuditi Bill Gates-a, kao covekomrsca, jer te iste vakcine uskracuje siromasnima!
I nisu ovde u pitanju nekakve nase "predrasude"! Ne smeta nama sto je Bill Gates ruzan i nosi ogromne naocare, sto mu je glas piskutav, vec njegova dela i neeticki postupci!
A to je svo vreme tako! Dok nas ti osudjujes kako mi coveka mrzimo..
Jel nije tačno. Odmah ću da priznam da sam u zabludi(ne namerno jer sam poverovao izvoru) ali ti dokaži da je ova doktorka ostala u vajber grupi i da je ovo laž. Jel dezinformacija? Samo da budemo načisto(nije valda da si ostrašćen pa da gledaš ko prenosi...važno je li tačno ili ne)Boze sacuvaj, sta s tobom Jovane?
Znaci pun internet gluposti, idiotizama i ti to gutas kao malo dete.. (nista drugo i nema, zbog cenzure).
Dodje mi da se lupim sakom u celo..
To nije iz agresije, nego iz cudjenja da se lupim sakom o celo, bukvalno..
A odkad to mediji u Srbiji nisu prorezimski? I koja god vlast da je vladala, uvek su bili! Normalno je onda da pisu u interesu vlasti, lagace, izmisljace.. najpre zbog sebe da zarade, a potom i da se dodvore vlasti..