Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne kazem da je nemoguce (uz Bozju pomoc), ali zar treba da cekamo, da nam drustvo propadne?

Moj Mire, sve je do pojedinaca. Kada se stvori veliki broj pojedinaca(kao što se događalo u istoriji Evrope u doba reformacije i prosvete) koji su počeli da žive po savesti, tada se uspostavljao red i poredak. Ali ako toga nema, Mire, i najdrastičniji zakoni neće doneti boljitak društva. Jer veštački podsticaji, u strogom zakonima, ne mogu promeniti čoveka. On se može promeniti samo ako prihvati da to učini, dobrovljno, kroz glas savesti preko koje deluje Duh Sveti.

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Jači i veći ali zašto?
Pitaj to posljednjeg Mohikanca...
Jednostavno, nije sve kako ti prikazuješ, to je samo tvoje mišljenje. Postoji i šira slika i druga strana povijesti Amerike, čast iznimkama i manjini. Ne vidim smisao u ocrnjivanju bilo koje nacije, zato smatram da je bolje da ne pričam o ovoj temi, to neće ništa promijeniti.

Lijep pozdrav

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zar uticaj okoline može biti jači od Boga?

Jovane, jesi li ti svestan uopste o cemu ja govorim a o cemu ti?

Ja govorim o drustvenom uredjenju, a ti zelis da menjas pojedince! Da im pricas o Bogu?

Pa kako ce obracenje jednog pojedinca doprineti boljitku drustva?

Da bi se drustvo promenilo, moraju se svi ljudi promeniti iznutra!

Moj Mire, sve je do pojedinaca. Kada se stvori veliki broj pojedinaca(kao što se događalo u istoriji Evrope u doba reformacije i prosvete) koji su počeli da žive po savesti, tada se uspostavljao red i poredak

Pises besmislice! Ljudi se reformacijom nikada nisu promenili! Drustvo nije postalo bolje!

Imas ratove sirom evrope, protestanti su ubijali protestante i ratovali su jedni protiv drugih, klali se medjusobno sve do 19. veka.

Nikakve promene nije bilo na nivou srca!

Opet se vracas na isto. Ono sto su oni pospesili je liberalizam i nastanak demokratije, opstih sloboda, zbog kojih i imamo moralnu dekadenciju danas!

Trazili su da im se omoguce nesputane slobode, i to su dobili..

Nama takav sistem ne treba, vec precizni zakoni koji ce zadrzati ljude u moralnim okvirima, a ne zakoni koji ce ljudima dopustati slobodan izbor, da rade sta god zele, pa ako se obrate Bogu, bice nam dobro..

To je ludilo!

Suludo je ocekivati neko "obracenje sveta', jer se to nikada nece desiti prema bibliji!

Zato se red mora odrzati striktnim ogranicenjima (nezavisno od promene srca), osim ako ne zelimo da svet ode u sunovrat! A zivot na zemlji postane nepodnosljiv!

Mire, i najdrastičniji zakoni neće doneti boljitak društva. Jer veštački podsticaji, u strogom zakonima, ne mogu promeniti čoveka

Ma covece ko hoce da menja ljudsko srce, to ti hoces!

Ja govorim o ogranicenjima i zakonima, koji ce omoguciti da ulice budu sigurne!

Pa zasto inace postoji zakon protiv ubistva i kradje, kad on ne menja srce? Trebamo li da ga ukinemo, posto ne menja srce?

Pa nije zakon protiv ubistva donet da bi promenio necije srce, vec da bi se ljudi osecali sigurnije, i da bi bili zasticeni!

Isto je sa zakonom koji ja predlazem! Treba zabraniti nasilje na tv-u, na internetu itd.. Ne zato da bi promenili necije srce, vec radi bezbednosti! Jer gledanje toga podstice na dela!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja ne znam kako ti ne mozes da shvatis, da popustanje devijcijama i grehu uzrokuje sve ovo?

Zna on to. Zato on i zagovara svakovrsne devijacije kiteći ih etiketom "ljudskih prava i sloboda". Očito, gušta on kad se sve ovo ovdje događa, inače ne bi zagovarao "američke zlo-vrijednosti" koje ovdje zastupa i priziva.

Deca se uce dok su mlada, a kasnije je tesko, gotovo nemoguce promeniti njihovo razmisljanje.

Zato je Jovan zagovaratelj da se djeci što prije, ako ne u vrtiću onda početkom škole, u pozitivnom kontekstu govori o pederluku, transrodnosti, bezrodnosti i sličnim kugama.

Slicno je kao kada psa ucis trikovima, on se uci dok je mlad, a kad odraste, on vise nista ne moze da nauci.

Isto tako, ako je dete izlozeno negativnim uticajima dok je mlado, taj uticaj trajno utice na njegovu svest!

Pročitaj još jednom gore.

Posle je jako tesko pomoci coveku!
Ne kazem da je nemoguce (uz Bozju pomoc), ali zar treba da cekamo, da nam drustvo propadne?

Jovan zaziva Božju odmazdu, a ne Božju pomoć. A kako bi naljutio Boga i izazvao 'odmazdu', Jovan mantra kako su Njegov Sin Isus Krist i sotona jednako bogovi.

već je Isus samo Čovek i Satana samo stvoreno biće. Oni su "bog" u položaju..

Moj Mire, sve je do pojedinaca. Kada se stvori veliki broj pojedinaca(kao što se događalo u istoriji Evrope u doba reformacije i prosvete) koji su počeli da žive po savesti, tada se uspostavljao red i poredak.

Amerika je 'kopile', najveći šljam, "protestantsko-liberalne" europske Kurve. I sva trenutna zla u Europi zapravo je "prekooceanski transfer" svakovrsnih zala, koje je nakotila kurva kći Amerika, i sada ide u suprotnom smjeru - iz Amerike u Europu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pises besmislice! Ljudi se reformacijom nikada nisu promenili! Drustvo nije postalo bolje!

Važi Mire. Ostavljam da mislite.

Ja govorim o ogranicenjima i zakonima, koji ce omoguciti da ulice budu sigurne!

Ja govorim o Gospodu koji će učiniti više nego bilo koji rigorozni, autoritatrni zakon. No, nije na meni da ubeđujem jer ja mislih da su ovde verujući. Da ja one koji se smatraju verujući ubeđejem da Bog može više nego bilo koji ljudski zakon, nema logike.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja govorim o Gospodu koji će učiniti više nego bilo koji rigorozni, autoritatrni zakon. No, nije na meni da ubeđujem jer ja mislih da su ovde verujući. Da ja one koji se smatraju verujući ubeđejem da Bog može više nego bilo koji ljudski zakon, nema logike.

Ali ti Gospoda ni nemaš. Isus Krist je jedini Bog, a ti ga i ovdje s porugama niječeš i odbacuješ.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si odbacio Spasitelja jer ne živiš po zakonu. Svako ko živi po zakonu(karkaterno je promenjen po uzoru na Hrista) on prima Spasitelja. Ko na rečima to samo radi, kao ti, taj Ga je odbacio.

Natrag