Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A zašto su cijepljenima uopće davali "Covid propusnice", kad uopće nisu testirali i nisu znali zaustavlja li cjepivo širenje virusa. Vidi:

Sve smo pojasnili ranije. Vakcine su potrebne radi ublažavanja simptoma ako neko se razboli. To smo videli tokom najžešće pandemije u 2021-2022 kada je u bolnicama umiralo 95% nevakcinisanih i 5% vakcinisanih.

Na kraju se došlo i do podataka da je vakcinacija i zaustavila širenje oko 30%. Ali u početku se to nije znalo, o tome i govori direktorka Fajzera, ali i to kaže da to nije primaran razlog vakcinacije već zaštita od težih slučajeva virusa i smrtnih ishoda.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sve smo pojasnili ranije.

Kome? Osim toga, ja od tebe nisam tražio pojašnjenje nego odgovor. Dakle, evo još jednom:

Na pitanje jednog europarlamentarca: "Je li cjepivo Pfizer protiv COVID-a testirano na zaustavljanje prijenosa virusa prije nego što je ušlo na tržište", direktorica Pfizera odgovara - vidi donju sliku.:

1675510742240.png

Zato ja sada tebe pitam - A zašto su onda cijepljenima uopće davali "Covid propusnice", kad direktorica Pfizera ovdje prizna da uopće nisu testirali i nisu znali zaustavlja li cjepivo širenje virusa?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kome? Osim toga, ja od tebe nisam tražio pojašnjenje nego odgovor. Dakle, evo još jednom:

Na pitanje jednog europarlamentarca: "Je li cjepivo Pfizer protiv COVID-a testirano na zaustavljanje prijenosa virusa prije nego što je ušlo na tržište", direktorica Pfizera odgovara - vidi donju sliku.:

Pogledajte prilog 158427

Zato ja sada tebe pitam - A zašto su onda cijepljenima uopće davali "Covid propusnice", kad direktorica Pfizera ovdje prizna da uopće nisu testirali i nisu znali zaustavlja li cjepivo širenje virusa?

Uhvatio si se za ne važnu stvar oko propusnica. Ja sam rekao da su njih mogli dobiti i nevakcinisani i tu je kraj priče o navodnoj diskriminaciji nevakcinisanih. To jaukanje i kukanje je neozbiljno.

A kovid propusnice nisu počele da važe na početku vakcinacije već u poodmakloj fazi kada se ipak dosta znalo o pozitivnom delovanju vakcine, između ostalog počele su izlaziti studije o smanjenju prenosa virusa kod vakcinisanih u vreme kada su propusnice počele da se daju. Ovde si spojio dva različita konteksta: 1.početak vakcinacije i 2.početak izdavanja kovid propusnica. Žena priča o početku vakcinacije a ne početku davanja kovid propusnica pa je optužba za neznanje u pogledu sprečavanja širenja virusa potpuno besmislena jer nije u kontekstu davanja propusnica već u kontekstu početka vakcinacije.

No, hvatanje za određene izjave, van konteksta, i sa cepidlačenjem nepotrebnim je odlika dokonih ljudi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Uhvatio si se za ne važnu stvar oko propusnica.

Ovo je najvažnije. Jer, davanje propusnica, da cijepljeni šetaju kuda ih volja, a to cjepivo ne štiti od prijenosa virusa, jeste zločin, teroristički čin. To je isto da se umno poremećenima "daju propusnice" da s oružjem šetaju gdje god ih volja. Ti zaista nisi 'sav svoj'.

No, hvatanje za određene izjave, van konteksta, i sa cepidlačenjem nepotrebnim je odlika dokonih ljudi.

Ti zaista nisi normalan, što je van konteksta? Čovjek pita: "Je li cjepivo Pfizer protiv COVID-a testirano na zaustavljanje prijenosa virusa prije nego što je ušlo na tržište", a direktorica Pfizera direktno odgovara - NE.

Zato ja ponovo pitam - A zašto su onda cijepljenima uopće davali "Covid propusnice", kad direktorica Pfizera ovdje prizna da uopće nisu testirali i nisu znali zaustavlja li cjepivo širenje virusa?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Davanje propusnica, da cijepljeni šetaju kuda ih volja, a to cjepivo ne štiti od prijenosa virusa, jeste zločin, teroristički čin. To je isto da se umno poremećenima "daju propusnice" da s oružjem šetaju gdje god ih volja. Ti zaista nisi 'sav svoj'.

Ti zaista nisi normalan, što je van konteksta? Čovjek pita: "Je li cjepivo Pfizer protiv COVID-a testirano na zaustavljanje prijenosa virusa prije nego što je ušlo na tržište", a direktorica Pfizera direktno odgovara - NE.

Zato ja ponovo pitam - A zašto su onda cijepljenima uopće davali "Covid propusnice", kad direktorica Pfizera ovdje prizna da uopće nisu testirali i nisu znali zaustavlja li cjepivo širenje virusa?

Ne mešaj kovid propusnice kada se znalo da sprečava širenje u izvesnoj meri i početak vakcinacije. Smisao propusnica je u tome da se znalo da vakcinisani manje šire virus što su studije i pokazale.

Drugo, početak vakcinacije nije imao za cilj sprečavanje širenja virusa(što je kontekst koji pominje žena iz Fajzera) , to upamti, ne ponavljaj kao papagaj jedno isto, već je vakcinacija prevashodno sprovođena radi sprečavanja težih oblika zaraze i smrtnih slučaja. Još jednom ću ponoviti da u prilog potrebe vakcinacije ide to što je u bolnicama umiralo 95% nevakcinisanih a 5% vakcinisanih od korone.

Da se ne ponavljamo više. Nadam se.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne mešaj kovid propusnice kada se znalo da sprečava širenje u izvesnoj meri i početak vakcinacije. Smisao propusnica je u tome da se znalo da vakcinisani manje šire virus što su studije i pokazale.

Lažeš. Lažeš k'o đavlina. Lažeš k'o Ellen White. Lažeš da se znalo da cjepivo i u najmanjoj mjeri spriječava širenje virusa, jer u gornjem videu direktorica Pfizera priznaje da nisu radili nikakva ispitivanja o tome prije cijepljenja.

P.S. Čovječe, tko te tjera da ovako divljački lažeš?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Lažeš da se znalo da cjepivo i u najmanjoj mjeri spriječava širenje virusa, jer u gornjem videu direktorica Pfizera priznaje da nisu radili nikakva ispitivanja o tome prije cijepljenja.
Bojim se da ti ne znaš tačno šta je ko rekao i šta je kontekst rečenoga. Sprečavanje širenja zaraze se ne radi jer to nije cilj vakcine. Cilj je ono što je zaista postigla a to je da 95% smrti su sprečene od onih koji su ležali u bolnici.

Nego, znaš li da smo mi na Balkanu skloni teorijama zavere inače? To je odlika balkanskog mentaliteta. Recimo, teorije o tome da je vakcina data radi depopulacije kod nas na Balkanu veruje 50% ljudi. A znaš li koliko recimo u Skandinaviji ili Danskoj, Holandiji koje su uzgred i najbogatije i najuređenije države?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Bojim se da ti ne znaš tačno šta je ko rekao i šta je kontekst rečenoga. Sprečavanje širenja zaraze se ne radi jer to nije cilj vakcine. Cilj je ono što je zaista postigla a to je da 95% smrti su sprečene od onih koji su ležali u bolnici.

Nego, znaš li da smo mi na Balkanu skloni teorijama zavere inače? To je odlika balkanskog mentaliteta. Recimo, teorije o tome da je vakcina data radi depopulacije kod nas na Balkanu veruje 50% ljudi. A znaš li koliko recimo u Skandinaviji ili Danskoj, Holandiji koje su uzgred i najbogatije i najuređenije države?

Ne laprdaj, nego odgovori na pitanje.

Na pitanje jednog europarlamentarca: "Je li cjepivo Pfizer protiv COVID-a testirano na zaustavljanje prijenosa virusa prije nego što je ušlo na tržište", direktorica Pfizera odgovara - vidi donju sliku.: NE!

1675510742240.png

Zato ja sada tebe pitam - A zašto su onda cijepljenima uopće davali "Covid propusnice", kad direktorica Pfizera ovdje priznaje da uopće nisu testirali i nisu znali zaustavlja li cjepivo širenje virusa?

Natrag